about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

هکرهای هندی در حمایت از رژیم غاصب به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی از جمله بانک ملی فلسطین حمله کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ پس از آن که حماس حملاتی را به سمت تل‌آویو و غزه انجام داد که منجر به کشته شدن برخی مقامات رژیم صهیونیستی شد، اکنون درگیری بین اسرائیل و فلسطین وارد مرحله‌ای جدید و خشونت‌آمیز شده است. 

جدای از حمله چند وجهی زمینی-هوایی-دریایی که از سوی حماس انجام شد، این گروه همچنین هکرهای ماهر خود را برای تسلط بر سیستم‌های دفاعی اسرائیل در تلاش برای به دست آوردن کنترل و از کار انداختن سیستم دفاعی گنبد آهنین وارد عمل کرد.

هکرها پس از دسترسی به چندین وب‌سایت دولتی و دفاعی اسرائیل، پیامی روی صفحات ظاهر شد :

«در حال حاضر برخی نقاط پایانی حیاتی در سیستم هشدار اسرائیل را هدف قرار می‌دهیم که ممکن است بر گنبد آهنین تأثیر بگذارد. درود بر مقاومت فلسطین، ما با شما هستیم!»

به گفته کارشناسان، پس از اینکه وب‌سایت‌های رسانه‌ای، لینک‌های رادیویی و سیستم‌های دفاعی اسرائیل هدف هزاران هکر و مهاجم سایبری گروه حماس قرار گرفتند، گروه‌های هکری هند برای کمک به اسرائیل وارد میدان شدند. 

هکرهای هندی حملات خود را علیه حماس و فلسطین برای دفاع از سیستم‌ها و دارایی‌های دیجیتالی حیاتی رژیم غاصب افزایش داده‌اند. هکرهای هندی در تلاش برای مقابله با گروه‌های مقاومت، به بانک ملی فلسطین و شرکت ملی مخابرات حمله کردند.

سپس هکرهای هندی تصمیم گرفتند حماس را هدف بعدی خود قرار دهند و وب‌سایت رسمی آنها را هک و غیرفعال کنند. هکرهای هندی وارد یک جنگ سایبری با فلسطین شده‌اند تا از سیستم‌های اسرائیل دفاع کنند. 

حماس با شلیک 5000 موشک به سمت اسرائیل، حمله گسترده‌ای را علیه رژیم غاصب آغاز کرد. 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.