about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

روزنامه‌ی «زیمباوه هرالد»، روزنامه‌ی دولتی زیمباوه است که به‌تازگی مورد حمله سایبری گروه هکرهای ناشناس قرار گرفته است. مسئولان وب‌گاه روزنامه‌ی «زیمباوه هرالد» ادعای هک شدن وب‌گاه خود را تکذیب کردند. این در حالی است گروه هکری ناشناس در یک پیام توییتری خبر این حمله را منتشر کرده و مسئولیت آن را بر عهده گرفتند. گروه هکری موردنظر از حمله‌ی اختلال سرویس توزیع‌شده (DDoS) استفاده کرد.

این اولین باری نیست که وب‌گاه‌های دولتی زیمباوه مورد حمله هکرهای ناشناس قرار می‌گیرند. در سال 2013، گروه‌های هکری ناشناس حملات سایبری خود را به این کشور آغاز کردند. به دنبال حملات سایبری سال 2013، سیدنی سکرامایی (Sydney Sekeramayi)، وزیر امنیت داخلی زیمباوه هشدار داد که این کشور باید برای حملات سایبری آینده آماده‌تر شود و مکان دقیق حمله‌کنندگان را شناسایی کند.

در پیامی در شبکه‌های اجتماعی، گروه هکری ناشناس دلیل خود برای این حمله را حمایت روزنامه‌ی «زیمباوه هرالد» از رییس‌جمهور این کشور اعلام کردند.

تازه ترین ها
خسارت
1405/06/21 - 11:30- جرم سایبری

خسارت ۱۲.۷ میلیارد دلاری کلاهبرداری‌های رمزارزی به آمریکایی‌ها

وزارت خزانه‌داری آمریکا با انتشار گزارشی از مؤسسات مالی خواست در شناسایی و گزارش کلاهبرداری‌های سایبری مرتبط با مراکز کلاهبرداری خارجی هوشیارتر باشند.

توسعه
1405/06/21 - 10:59- هوش مصنوعي

توسعه ظرفیت محاسباتی عربستان برای پیشبرد هوش مصنوعی

عربستان سعودی بیش از ۱۴ گیگاوات ظرفیت محاسباتی را برای تسریع رشد هوش مصنوعی توسعه می‌دهد

اختلال
1405/06/21 - 10:49- جرم سایبری

اختلال سایبری در عملیات‌های بندر تانجونگ پلپاس مالزی

یک حادثه سایبری باعث ایجاد اختلال در عملیات‌های بندر تانجونگ پلپاس مالزی و فعالیت‌های آن شد.