about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

حمله هکرهای روسی به وب‌کم ها

ورود به حریم خصوصی افراد در دنیای مجازی از طریق دسترسی به وب‌کم‌ها مساله جدیدی نیست اما اگر شما به اینترنت متصل هستید و لپ‌تاپ یا رایانه ای دارید که وب‌کم دارد و پسورد پیش‌فرض وب‌کم را هم عوض نکرده‌اید، در اینصورت در معرض خطر بزرگی قرار گرفته‌اید و هر لحظه هکرها ممکن است به سیستم شما دسترسی پیدا کرده و از تمام فعالیت خصوصی شما در خانه فیلم یا عکس تهیه کنند.

خبرگزاری های بریتانیا اعلام کردند وب سایتی که از داخل روسیه کنترل می‌شود، با استفاده از رمزهای عبوری که به صورت پیش‌فرض تعیین شده و همچنان توسط کاربر تغییر نکرده‌اند، به طور مستقیم تصاویر را از این سیستم‌ها دریافت و پخش می‌کند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده کشورهایی همچون استرالیا، قبرس، نیکاراگوئه، پاکستان، کنیا، پاراگوئه، زیمبابوه و جزایر کوکو در ارتباط است. همچنین پایگاه اطلاعاتی این وب سایت نشان می‌دهد که به ۴۴۹۱ دوربین در آمریکا، ۲۰۵۹ دوربین در فرانسه و ۱۵۷۶ دوربین در هلند دسترسی دارد.

هکرهای این سایت از فیلم‌هایی که از طریق وب‌کم قربانیان گرفته‌اند، عکس گرفته و با ارسال آنها به صاحبان وب‌کم، آنها را تهدید به انتشار عکس‌ها کرده و به این شکل از قربانیان اخاذی می‌کنند.

هکرها با دستیابی به پسوردهای پیش‌فرض، به راحتی می‌توانند وب‌کم کاربران را در کنترل خود قرار دهند. به همین دلیل به کاربران توصیه می شود پس از خرید لپ‌تاپ‌ رمز عبور وب‌کم آنرا در اسرع وقت تغییر دهند.

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.