about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

حمله هکرهای ترک به فرودگاه وین

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ مقامات اتریشی دراین‌باره اعلام کردند که در حال انجام تحقیقات روی این موضوع هستند که آیا حمله صورت گرفته علیه فرودگاه وین در اتریش، توسط گروه هکری ترکی به نام Lion Soldiers Team صورت پذیرفته است یا خیر. این حمله از نوع اختلال سرویس توزیع‌شده بوده و چند روز پیش، برخی سامانه‌های فرودگاه‌های وین در اتریش را مورد تهاجم قرار داد.
البته به ادعای مقامات امنیتی اتریشی، این حملات دفع شد و تنها توانست وبگاه این فرودگاه را برای مدتی محدود از دسترس خارج کند. همچنین این مقامات تأکید می‌کنند که این حمله نتوانسته است سامانه‌های داخلی فرودگاه را هدف قرار داده و به آن‌ها آسیبی وارد نماید. هکرها بعدازاین حمله، پیامی را در توییتر منتشر کردند که در آن مسئولان فرودگاه وین اتریش را به نژادپرستی متهم کردند.
به ادعای هکرها و بر اساس پیامی که آن‌ها در شبکه توییتر منتشر کردند، مسئولان فرودگاه وین اتریش، از صدور روادید فوری برای شهروندان ترک، بعد از فرود اضطراری یک هواپیما در فرودگاه وین به دلایل فنی، خودداری کردند و همین موضوع سبب شده است تا شهروندان ترک، نتوانند فرودگاه را ترک و در هتل‌های نزدیک فرودگاه استراحت کنند.
از سویی دیگر، یک روزنامه اتریشی مدعی شد که این حمله بعدازآن رخ داد که دولت اتریش درخواستی را به اتحادیه اروپا ارائه کرد که بر اساس آن، کلیه مذاکرات برای عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا لغو شود. ظاهراً دولت اتریش، این کار را به علت نقض گسترده حقوق گروه‌های مختلف سیاسی در ترکیه، بعد از پاک‌سازی دولتی در پی کودتای نافرجام در این کشور انجام داده است. البته تاکنون مقامات ترک، هیچ واکنشی نسبت به این حمله از خود نشان نداده‌اند.
این‌گونه حملات به تأسیسات و تجهیزات فرودگاهی، موضوع تازه‌ای نیست و پیش‌ازاین نیز در میان برخی کشورهای مختلف جهان رخ داده است. پیشتر و در پی گسترش درگیری‌ها بین کشورهایی نظیر چین و تایوان یا روسیه و لهستان، موارد مشابهی از حملات سایبری به فرودگاه‌ها گزارش شده است. حملات سایبری به سامانه‌ها و تأسیسات فرودگاهی، می‌تواند علاوه بر بروز خسارات مادی فراوان به کشور قربانی، منجر به بروز خسارات جانی نیز شده و در ضمن، اعتبار و رتبه امنیتی کشور قربانی را نیز، زیر سؤال ببرد.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.