حمله هکرهای استخدامی به رژیم صیهونیستی و حماس
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، بر اساس کشفیات وبسایت رلیاکوئست (ReliaQuest)، چندین گروه هکری طرفدار روسیه، اهداف رژیم صیهونیستی را شناسایی کرده و کانال رسمی تلگرامی انانیموس سودان در حال بحث در مورد چگونگی تضعیف دفاع گنبد آهنین رژیم صیهونیستی است، یک سیستم دفاع هوایی متحرک که راکتهای کوتاه برد و گلولههای توپخانه ای را رهگیری و منهدم میکند.
انانیموس سودان همچنین در گفتگوهای آنلاین از دولت رژیم صیهونیستی به عنوان هدف اصلی نام برده و گفته است که آسیب پذیری های روز صفر نامشخصی از رومانی برای استفاده در حملات ضد رژیم صیهونیستی به دست آورده است.
گروه هکری انان گوست (AnonGhost) نیز اعلام کرد که موفق شده است برنامه «هشدار قرمز» را برای ارسال پیامهایی مانند «بمب هستهای در راه است» و «مرگ بر رژیم صیهونیستی» مورد حمله قرار دهد.
کریس مورگان، تحلیلگر ارشد اطلاعات تهدیدات سایبری در رلیاکوئست، میگوید که بحث در کانالهای تلگرامی باید جدی گرفته شود، حتی اگر اهداف و فعالیتهای کاربران آنها اغلب تأیید نشده باشد یا ماهیت واقعی یک گروه را منعکس کند.
شبکه کریپتون همچنین پیشنهاد داده است که قابلیتهای منع سرویس توزیع شده (DDoS) خود را به هکرهایی که میخواهند سازمانهای رژیم صیهونیستی را هدف قرار دهند، می فروشد.
مورگان می گوید که کریپتون یک بات نت منع سرویس توزیع شده برای استخدام شناخته شده است که ظاهراً دارای چندین ویژگی برای دور زدن خدمات کاهش منع سرویس توزیع شده است.
مورگان گفت:
بهطور واقعبینانه، این امکان وجود دارد که این گروه در میان تعجیل برای هدف قرار دادن رژیم صیهونیستی، فرصتی را دیده و آن را فرصتی برای فروش بیشتر دانسته باشد.
با این حال، حملات همه یک طرفه نیستند، زیرا طبق گزارشات وبسایت ترتسک (ThreatSec)، ارائهدهنده خدمات اینترنتی فلسطینی به نام آلفانت (AlfaNet) نیز به خطر افتاده است و به معنای واقعی کلمه، تمام سرورهای متعلق به آلفانت بسته شده است.
این گروه مدعی شد که هدف اصلی آن فقط در اختیار گرفتن برخی از زیرساخت ها بوده است، اما کنترل کامل بیش از 5 هزار سرور در منطقه غزه را نیز به دست آورده است.
آمارها حاکی از کاهش اتصال اینترنت در غزه در چند روز گذشته بوده است.
از زمان شروع حملات حماس، گروه های جنایت سایبری فعالیت های خود را به سمت خاورمیانه تغییر داده اند.
بیش از دوازده گروه تهدید، قصد خود را برای انجام حملات مخرب علیه رژیم صیهونیستی، فلسطین و حامیان آنها اعلام کرده اند.
روزنامه اورشلیم پست این هفته توسط یک حمله سایبری حذف شد.
مورگان میگوید رژیم صیهونیستی مرتباً مورد هدف تهدیدهای سایبری قرار میگیرد؛ مانند زمانی که گروه رگنار لاکر (Ragnar Locker)، همسو با روسیه در تابستان امسال به مرکز پزشکی مایانی هایشوئا (Mayanei Hayeshua) در بنی براک حمله کرد.
این حملات اغلب توسط گروه های تهدید ایرانی رخ می دهد.
علاوه بر این، گروه های هکری اغلب رژیم صیهونیستی را در پاسخ به درگیری های جاری با حماس هدف قرار می دهند.