about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله های SpoofedME به شبکه های اجتماعی

هکرها با استفاده از صفحه ورود شبکه های اجتماعی که مراحل ورود آن ساده سازی شده است، می توانند به محتوای حساب کاربری دسترسی پیدا کنند.

Single Singe-on یک بورد کوچک برای ورود حساب کاربری شبکه اجتماعی است. در این بورد تمامی سرویس ها شامل Facebook، Google+، Twitter و ... در کنار هم نمایش داده می شوند. کاربر می تواند با انتخاب هر کدام به راحتی وارد حساب کاربری خود شود.

برخی موارد، ورود کاربران شبکه های اجتماعی بر اساس استاندارد OAuth است. این استاندارد بر اساس گزار ش محققان امنیتی آسیب پذیر شناخته شده است. محققان امنیتی دریافتند که با استفاده از این آسیب پذیری می توان کنترل حساب های کاربری چندین سایت را به دست آورد. این سایت ها از همین استاندارد به منظور احراز هویت کاربران شبکه اجتماعی استفاده می کنند.

مشکل OAuth در نحوه احراز هویت نهفته است. احراز هویت تنها با بررسی ایمیل صورت می گیرد. هکر با ساختن حساب کاربری در شبکه های اجتماعی با ایمیل قربانی می تواند به حساب کاربری همان کاربر در این سایت ها لاگین کند.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.