about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

بنیاد نوبل و کمیته نوبل نروژ از حمله سایبری به سایت های خود در حین مراسم اهدای جوایز نوبل 2021 خبر دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ بنیاد نوبل و کمیته نوبل نروژ از یک حمله سایبری در 10 نوامبر 2021 و در حین برگزاری مراسم اهدای جوایز پرده برداری کردند. 

جایزه نوبل سالانه به افرادی در حوزه فیزیک، شیمی، فیزیولوژی، داروسازی، ادبیات و صلح اهدا می شود که فعالیت های آن ها در بخش کاری خود، خارق العاده و سودمند بوده است.

مراسم اهدای جایزه نوبل به صورت زنده از اسلو و استکهلم پخش می شود و حملات منع سرویس در این مواقع می توانند باعث ایجاد اختلال در آن شوند و اعتبار این بنیاد را خدشه دار کنند. 

سایت این موسسه توسط حملات منع سرویس مورد هدف قرار گرفته است. در این حملات ترافیک اضافی وبسایت و تعداد درخواست های جعلی اتصال به شدت افزایش می یابد. در این صورت، منابع سرور موجود حذف می شود و وبسایت هدف دیگر قادر به سرویس دهی به بازدیدکنندگان واقعی نمی باشد. (وبسایت در ظاهر به حالت آفلاین درخواهد آمد)

این حمله سایبری اجازه آپدیت و انتشار اطلاعات جدید در مورد جایزه نوبل را به وبسایت هدف نمی داد. 

بنیاد نوبل و کمیته نوبل نروژ این رویداد را به پلیس گزارش و از آن به عنوان یک حمله سایبری جدی یاد کردند.

همچنان مشخص نیست چه گروهی مسئول این حمله می باشد اما جنجال های سیاسی پیرامون جایزه نوبل و نارضایتی برخی کشورها از توزیع نا عادلانه این جوایز احتمال حمله هکرهای دولتی را افزایش می دهد.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.