about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کارشناسان، حمله مداوم سایبری روی مجله آنلاین یهودی در ترکیه رخ داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ براساس گزارشی از «Forward»، وب‌سایت پیشرو یهودیان، مجله وب یهودی ترکیه‌ای به نام «Avlaremoz» تحت حملات سایبری مداوم قرار گرفته که در واکنش به عملیات اسرائیل به نام «نگهبان دیوارها» در ماه می امسال آغاز شد. این مجله اخبار مرتبط با جامعه یهودیان از جمله مقالات مختلف و گزارش‌های یهودستیزانه در این کشور را گزارش می‌کند.

الی هالیگوآ (Eli Haligua)، بنیانگذار Avlaremoz، به Forward گفت که روش مورد استفاده مهاجمان، انکار سرویس توزیع شده (DDoS) با هدف تخریب سیستم با غلبه بر آن است. هالیگوآ مدعی شد :

«2 روز پیش، ما 50 میلیون ورودی داشتیم که سعی در نفوذ داشتند؛ آنها دیروز دوباره حمله کردند، نمی‌دانم کی تمام می‌شود.»

این مجله به تازگی مجموعه مقالاتی در مورد برنامه‌هایی علیه یهودیان تراکیه در سال 1934 منتشر کرده و هالیگوآ ارتباط بین گزارش‌ها و حملات مداوم را رد نمی‌کند.

کارشناسان ادعا کردند که در جریان عملیات نگهبان دیوارها، سالوم (Salom)، وب‌سایت اصلی یهودیان ترکیه، مورد حمله جبهه مهاجمان بزرگ شرقی اسلام ملقب به «IBDA»، یک سازمان ترکیه‌ای با الهام از القاعده و در لیست سازمان‌های تروریستی ایالات متحده، قرار گرفت. مهاجمان صفحه ورودی وب‌سایت را هک کردند و عکس پسر بچه فلسطینی را با تیرکمان بچه‌گانه با این پیام گذاشتند :

«اقدامات ما تا آزادی و استقلال فلسطین ادامه خواهد داشت.»

هنوز مشخص نیست که آیا همان گروه حمله به Avlaremoz  این کار را انجام داده یا خیر.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.