about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری گسترده به وزارت امور خارجه روسیه

وزارت امور خارجه روسیه از بروز یک حمله سایبری بسیار گسترده به این وزارت خانه خبر داد که از کشورهای ایران و مجارستان انجام شده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ سابقه این حمله، به یک ماه گذشته بازمی‌گردد. ماریا زاخاروفا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، دراین‌باره گفت که حمله مذکور به سرور ایمیل‌های متعلق این وزارت خانه صورت پذیرفته است. در بیانیه‌ای در این رابطه آمده است که حمله در تاریخ 29 ژوئن انجام شده و عواقب گسترده‌ای دارد. هکرها در این حمله، به ارتباطات الکترونیک کارکنان حوزه وزارت دسترسی پیدا کرده و آن‌ها را شنود کرده‌اند. به ادعای این وزارتخانه، حمله مذکور از ایران و مجارستان سازماندهی شده است.در پی حمله سایبری به وزارت امور خارجه روسیه، این وزارت خانه دسترسی به ایمیل‌های سازمانی را مسدود کرده تا بتواند با آن مقابله کند. این اولین بار است که وزارت امور خارجه روسیه، انجام یک حمله سایبری موفقیت‌آمیز به سرورهای خود را مورد تائید قرار می‌دهد.

 

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.