about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری گسترده به غرب آسیا و شمال آفریقا

به ادعای کسپرسکی، عملیات تازه‌ای به نام "عملیات پارلمان" مجالس و نهادهای نظامی و اطلاعاتی خاورمیانه و شمال آفریقا را هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کسپرسکی، انگیزه این حمله را رویدادهای ژئوپلیتیکی قلمداد می‌کند. بر این اساس، عملیات پارلمان (Operation Parliament)، حداقل 27 کشور را موردتهاجم قرار داده است.

کشورهای شمال آفریقا و خاورمیانه، ازجمله ایران، مصر، عراق، اردن، کویت، لبنان، مراکش، عمان، فلسطین، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی، از کشورهایی بودند که در لیست قربانیان هستند. بر اساس گزارش منتشرشده در این زمینه، گروه هکری که مسئول انجام این حمله بوده است، از سال 2017، مشغول به فعالیت بوده و با استفاده از ترفند ضمیمه کردن فایل‌های آلوده، اقدام به انجام این حمله سایبری کرده است. بعدازاینکه بدافزار موردنظر وارد سامانه قربانی می‌شده است، کنترل از راه دور تجهیزات را به دست مهاجم واگذار می‌شود.

بر اساس گزارش گروه کسپرسکی، این گروه مهاجم، از قوانین استتار استفاده می‌کند. در این گزارش تأکید شد که بدافزار این حمله، خود را در قالب نوع دیگری از عملیات پنهان‌سازی کرده که اهداف سیاسی آن، مشخص نشود. در حقیقت، اصل حمله برای رسیدن به اهداف خاص سیاسی بوده است. برخی کارشناسان، ادعا می‌کنند که در ابتدا، گمان‌ها به سمت گروه دیگری بود که سابقه دولتی داشت و به نظر می‌رسید که این حمله، از جانب دولتی خاص حمایت می‌شود.

در گزارش منتشرشده در این زمینه، قربانیان این حمله، مجلس کشورها، محققان علوم سیاسی، آژانس‌ها و نهادهای اطلاعاتی و نظامی، وزارتخانه‌ها، رسانه‌های خبری، مراکز تحقیقاتی، گروه‌های انتخاباتی، سازمان‌های ورزشی و حجم وسیعی از کمپانی‌های تجاری معرفی می‌شوند.

محمدامین حسبینی (Mohamad Amin Hasbini)، محقق ارشد موسسه امنیتی کسپرسکی، دراین‌باره معتقد است: «عملیات مجلس، نشانه دیگری از تنش‌های رو به رشدی است که در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا در حال وقوع است. ما نشانه‌های بسیار پیشرفته‌تری از هکرها پیدا کرده‌ایم و بعید می‌دانیم آن‌ها به‌زودی، عملیات خود را متوقف نمایند.»
 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.