about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان مدعی شدند که گروه هکری طرفدار ایران موسوم به «ALtahrea» به وب‌سایت بندر لندن حمله «DDoS» کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اداره بندر لندن (PLA) در 24 ماه می سال جاری تأیید کرد که قربانی یک حمله سایبری «DDoS» و وب‌سایت شرکت به اجبار قطع شده است.

شرکت تحقیقات امنیت سایبری چک پوینت (Check Point) نیز ضمن تأیید حمله DDoS ادعا کرد که یک گروه ایرانی این حمله انکار سرویس توزیع شده (DDoS) را برای بستن وب‌سایت اداره بندر لندن انجام داده است.

به گفته کارشناسان، اداره بندر لندن یک شرکت معتمد عمومی است که بر فراز و نشیب‌های تونل فاضلاب تایدوی تیمز (Thames Tideway) را از تنگه کنت/ایسِکس (Kent/Essex) تا «Teddington Lock» به سمت انتهای دریای شمال و بر 200 هزار کشتی تجاری/تفریحی نظارت می‌کند.

گروه هکری ALtahrea

کارشناسان در آخرین اخبار خود ادعا کردند که حمله DDoS دارای انگیزه سیاسی بوده و گروه هکری طرفدار ایران موسوم به «ALtahrea» مسئول این حمله است. این گروه مسئولیت حمله به کانال تلگرامی ای را نیز بر عهده گرفته است.

بنابر ادعای محققان چک پوینت، ALtahrea یک باند هکری طرفدار ایران است که قبلاً حملاتی را علیه اداره بندر رژیم صهیونیستی، کانال 9 اسرائیل، «Jpost» و دیگر نهادهای اسرائیلی انجام داده است؛ این گروه همچنین به نَزدک (Nasdaq)، وب‌سایت رسمی رجب طیب اردوغان (Recep Tayyip Erdogan)، رئیس جمهور ترکیه و آژانس آنادولو (Anadolu) پلتفرم رسانه‌ای ترکیه حمله کرده است.

محققان طی مطرح کردن اتهاماتی مدعی شدند که دولت ایران گروه هکری فوق را اداره می‌کند و اعضای آن را نیز عراقی‌های حامی ایران تشکیل می‌دهند.

با این وجود، وب‌سایت اداره بندر لندن دوباره آنلاین شده است.

منبع:

تازه ترین ها
همکاری
1405/05/30 - 14:59- آسیا

همکاری پاکستان و ازبکستان در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی

پاکستان و ازبکستان در حال گسترش همکاری در امور بلاک‌چین، ارزهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند.

سرمایه‌گذاری
1405/05/30 - 14:41- آمریکا

سرمایه‌گذاری در بخش مدیریت آب توسط گوگل

گوگل با گسترش مراکز داده، سرمایه‌گذاری در بخش آب را افزایش می‌دهد.

قزاقستان مسدودکردن حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران را تکذیب کرد

قزاقستان مسدودکردن گسترده حساب‌های کاربری روزنامه‌نگاران در شبکه‌های اجتماعی را تکذیب کرد.