حمله سایبری چین به ژاپن
به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، هامادا در یک کنفرانس خبری گفت:
ژاپن و ایالات متحده از نزدیک با یکدیگر در سطوح مختلف در ارتباط بودهاند. با توجه به ماهیت موضوع، از گفتوگو با جزئیات خودداری میکنم، اما هیچ نشت اطلاعات محرمانه ای از وزارت دفاع تایید نشده است.
هامادا گفت اگر ژاپن در مورد حملاتی که این کشور متحمل شده است و پاسخ هایی که گرفته است توضیح دهد، توانایی های ژاپن برای مقابله با حملات سایبری آشکار خواهد شد.
به گزارش واشنگتن پست، آژانس امنیت ملی ایالات متحده در پاییز 2020 کشف کرد که هکرهای ارتش آزادی بخش خلق چین به شبکه های دفاعی طبقه بندی شده ژاپن نفوذ کرده اند.
این گزارش میگوید هکرها به اطلاعاتی در مورد برنامههای دفاعی، تواناییها و ارزیابیهای مربوط به کاستیهای نیروهای دفاع شخصی ژاپن دسترسی پیدا کردهاند.
مقامات ارشد دولت ایالات متحده از توکیو بازدید کردند تا وزیر دفاع آن زمان را در مورد این حمله مطلع کنند.
در مقاله روزنامه آمده است که وزیر دفاع ترتیبی داده است که مقامات آمریکایی به نخست وزیر "هشدار" دهند.
به مقامات ژاپنی گفته شد که این یکی از مخرب ترین هک ها در تاریخ مدرن ژاپن بوده است.
این روزنامه نگفت که کدام دولت ژاپن این گزارش را دریافت کرده است؛ چرا که شینزو آبه در سپتامبر 2020 از سمت نخست وزیری کنار رفت و یوشیهیده سوگا جانشین او شد.
در این مقاله که به نقل از مقامات ارشد سابق ایالات متحده و سایر منابع آمده است، چین حتی پس از آغاز دولت جو بایدن در ژانویه 2021 به حملات سایبری خود علیه شبکه های ژاپنی ادامه داده است.
در این گزارش آمده است:
در پاییز 2021، واشنگتن اطلاعات جدیدی را کشف کرد که احتمال سرقت داده از سیستمهای دفاعی توکیو توسط چین را تقویت کرد و ژاپن پیشرفت چندانی در مخفی کردن آن نداشت.
در این بیانیه آمده است که ایالات متحده نگران است که شبکه های ژاپنی هنوز به اندازه کافی ایمن نباشند و همین موضوع می تواند مانع از اشتراک گذاری اطلاعات بیشتر بین پنتاگون و وزارت دفاع ژاپن شود.
وزیر دفاع ایالات متحده آمریکا، لوید آستین به توکیو اشاره کرده است که اگر شبکههای ژاپن از امنیت بهتری برخوردار نباشند، اشتراکگذاری دادهها برای فعال کردن عملیات نظامی پیشرفته میتواند کند شود.