حمله سایبری مجدد به صنعت بانکداری آمریکا
به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ کمیتهی ملی علم، فضا و فناوری آمریکا، در آخرین گزارش خود ادعا کرد چین با استفاده از بدافزاری خاص و ایجاد یک درب پشتی، به هک سیستمهای رایانهای شرکت فدرال بیمه آمریکا، طی سالهای 2010 تا 2013 پرداخته است.
طی این حمله، درمجموع 12 رایانه و 10 سرور توسط هکرهای منتسب به دولت چین مورد تهاجم قرار گرفتند. سیستمهای هک شده متعلق به رئیس سابق بخش کارکنان و مشاور حقوقی پیشین شرکت بودهاند. این گزارش در حالی منتشر میشود که نگرانیها در مورد آسیبپذیری سیستم بانکداری بینالمللی در مقابل هکرها افزایش یافته است و نمونهی اخیر نفوذ به سیستمهای دولتی آمریکا، بهانهی خوبی به واشنگتن خواهد داد تا فشارها بر دیگر کشورها را بیشتر کند. در ماه می نیز گزارشهایی در مورد هک شدن سیستمهای این شرکت بیمه منتشر شد و هکرهای دولتی چین، مجدداً به عنوان متهمان اصلی این پرونده معرفی شدند.
این درحالی است که در ماه فوریه نیز یکی از کارمندهای این شرکت پس از ترک سمت و استخدام در بخش خصوصی، بهوسیلهی یک فلش مموری اقدام به سرقت اطلاعات محرمانه از این شرکت کرد که این موضوع، نشان دهنده امنیت پایین این شرکت در برابر حملات هکرها یا سرقت اطلاعات است. اطلاعات دزدیده شده شامل گزارشهای اطلاعات مشتریان و پروندههای مالیاتی بوده است. این شرکت، ستون اصلی بخش بانکداری آمریکا تلقی میشود و اطلاعات محرمانهی بزرگترین بانکهای این کشور را در اختیار دارد. تاکنون، هیچ گزارش عمومی از بانکها در مورد این سرقت منتشر نشده است.
هنوز مشخص نیست چه اطلاعاتی از سیستمهای هک شده به سرقت رفته و این اولین باری نیست که آمریکا دولت چین را متهم به هک اسناد مهم میکند. موارد متعددی از حملات سایبری وجود دارد که در آنها، آمریکا مظنونان اصلی را کشورهایی نظیر چین یا روسیه معرفی کرده است. سال گذشته، چین به سرقت اطلاعات 4 میلیون کارمند دولتی آمریکا متهم شد. این درحالی است که پروندهی سرقت اطلاعات شخصی 22 میلیون نفر، از سامانه مدیریت خدمات کارکنان دولت فدرال آمربکا (OPM) نیز همچنان باز است.