about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتقام جویان سایبری مجددا زیرساخت‌های توزیع برق شهرهای یاونه و ناهاریا در سرزمین اشغالی را هک کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ انتقام جویان سایبری شب گذشته اعلام کردند مجددا زیرساخت‌های توزیع برق شهرهای یاونه و ناهاریا را هک کرده‌اند.

این گروه اطلاعیه رسمی اداره برق رژیم صهیونیستی که علت قطعی‌های گسترده در 2روز اخیر را نقص فنی و اختلال در زیرساخت‌های انتقال برق به دلیل افزایش ناگهانی ولتاژ  بیان کرده است را منتشر کرده و به ساکنان سرزمین‌های اشغالی هشدار دادند که از حملاتشان در امان نخواهند بود.

 

همچنین این گروه با نفوذ به سرورهای اداره برق اسراییل، تصاویری از تعویض زیرساخت‌های آسیب دیده را نیز منتشر کرده‌اند.

کارشناسان امنیت سایبری جهان نسبت به حملات انتقام جویان هشدار داده‌اند که ممکن است درصورت حمایت و یا همکاری کشورهای دیگر در جنگ طوفان‌الاقصی از اسرائیل، این گروه زیرساخت‌های آن‌ها را مورد حمله سایبری قرار داده و خسارات جبران‌ناپذیری به آن‌ها وارد کند.

منبع:

تازه ترین ها
کنیا
1405/07/20 - 16:10- آفریقا

کنیا کانون جدید حملات سایبری در آفریقا

کنیا در میان کشورهای منطقه اروپا، خاورمیانه و آفریقا، با بیشترین حملات سایبری، قرار دارد؛

اجرای محدودیت سنی ترکیه برای رسانه‌های اجتماعی از ماه نوامبر

ترکیه از ماه نوامبر دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به رسانه‌های اجتماعی را ممنوع می‌کند.

ممنوعیت دسترسی کودکان فیلیپینی به رسانه‌های اجتماعی

مجلس نمایندگان فیلیپین لایحه محدودکردن دسترسی افراد زیر سن قانونی به رسانه‌های اجتماعی را تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.