about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری روسیه به شبکه برق آمریکا

طبق اعلام وبگاه «gppreview»، شبکه عظیم انتقال برق آمریکا با پیچیدگی‌های گسترده‌ای روبه‌رو است اما از نظر امنیت سایبری ضعف‌هایی دارد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ در این راستا در مارس 2018 گزارشی از سوی وزارت امنیت داخلی آمریکا (DHS)، منتشر شد که در آن آمده است، مراقب حملات سایبری روسیه به زیرساخت‌های مهم کشور، ازجمله حمله سایبری به شبکه برق یا زیرساخت‌های صنعتی باشید. زیرا اطلاعاتی به‌دست‌آمده، که هکرهای روس با انجام حملات فیشینگ برخی اطلاعات حساس این مراکز را سرقت کرده است.

وزارت امنیت داخلی آمریکا، اطلاعات و اسنادی را در ارتباط با تلاش روسیه جهت هک و نفوذ به برخی شبکه های دولتی و زیرساخت های حیاتی این کشور، منتشر کرد.

در پی انتشار این مدارک، دولت آمریکا، به صورت رسمی افزایش تحریم های این کشور علیه روسیه را اعلام کرد. از جمله سازمان های مورد نظر آمریکا جهت تحریم، می توان به مرکز تحقیقات اینترنت روسیه (Internet Research Agency)، اشاره کرد که بر اساس ادعای مقامات آمریکایی، بیشترین نقش را در تاثیر مستقیم مسکو بر انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 داشته است.

به گفته سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا، روسیه با بهره گیری از حملات بدافزاری به شبکه های شبه دولتی کم اهمیت و ناایمن، به شبکه های اصلی دولت دسترسی یافته اند و روسیه از مارس 2016 تا کنون، حملات متعددی را بر زیرساخت های انرژی، هسته ای، تجاری، آب، حمل و نقل هوایی و صنعت، تدارک دیده است.

یک منبع آگاه به بلومبرگ گفت: این حملات همچنان ادامه دارد. بلومبرگ سال گذشته گزارش کرده بود حداقل ده ها نیروگاه آمریکا از جمله یک تاسیسات هسته ای در پی حملات هماهنگ، با رخنه اطلاعاتی روبه رو شدند.

در گزارش دولت آمریکا به موفقیت آمیز بودن این اهداف اشاره نشده است. این اهداف شامل شبکه برق آمریکا، نیروگاه ها، شبکه تصفیه آب، تاسیسات حمل و نقل هوایی و اهداف دیگری بودند که جزء حساس ترین زیرساخت های آمریکا محسوب می شدند.

تازه ترین ها
نفوذ
1405/07/22 - 11:28- جرم سایبری

نفوذ سایبری به تأمین‌کننده نظامی عربستان و افشای اسناد محرمانه

یک گروه هکری مدعی نفوذ به سامانه تأمین‌کننده ارتش عربستان و انتشار ۲۰۰ هزار سند محرمانه شد.

بازداشت
1405/07/22 - 11:17- آمریکا

بازداشت کارمند سعودی شرکت OpenAI به اتهام جاسوسی

اف‌بی‌آی کارمند سعودی شرکت «OpenAI» را به اتهام کارگذاری دستگاه ضبط صدا در اتاق کنفرانس بازداشت کرد.

دسترسی
1405/07/22 - 10:44- هوش مصنوعي

دسترسی پژوهشگران اروپایی به مدل‌های پیشرفته گوگل دیپ مایند و گوگل کلاود

گوگل دیپ‌مایند و گوگل کلاود به پژوهشگران اروپایی امکان دسترسی به مدل‌های پیشرفته را می‌دهند.