about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یکی از شرکت‌های انرژی ایتالیا هدف حمله باج افزاری قرار گرفت. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ شرکت ایتالیایی اینل گروپ (Enel Group) برای دومین بار در سال هدف حمله سایبری قرار گرفت. 

نخستین حمله به این شرکت تابستان امسال رخ داد و مهاجمان در آن با بهره‌گیری از بدافزار اسنیک (SNAKE) در شبکه داخلی شرکت اختلال ایجاد کرده، اما موفق نشدند عملکرد سیستم‌های کنترل از راه دور ایستگاه‌های برق را تحت تأثیر قرار داده و اطلاعات مشتریان را سرقت کنند. کارشناسان امنیت سایبری معتقد بودند نقطه نفوذ هکرها اتصال ناامن پروتکل «RDP» بوده است. 

بدافزار اسنیک از خانواده باج افزارهایی است که سیستم‌های کنترل خودکار فرایندهای صنعتی را هدف قرار می‌دهند و علاوه بر کارکردهای معمول باج افزاری قادر است فرایندهای صنعتی خاصی را متوقف سازد. 

اوایل ماه می باج افزار اسنیک شرکت «Fresenius»، بزرگ‌ترین اپراتور بیمارستان‌های خصوصی و پیمانکار اصلی محصولات و خدمات دیالیز را هدف قرار داده بود و اخیراً نیز شرکت هوندای ژاپن از حمله‌ای مشابه خبر داده بود. 

بنابرگزارش بلیپینگ کامپیوتر، در دومین حمله به شرکت برق و تولیدکننده انرژی ایتالیایی اینل گروپ مهاجمان از باج افزار نت والکر (Netwalker) استفاده کرده‌اند، باج افزاری که در ردیف بدافزارهای Maze ،Sodinokibi ،Nefilim ،DoppelPaymer و Snake قرارگرفته و از متهمان ردیف اول حوزه صنعت به‌حساب می‌آید. 

هکرها در متن یادداشتی که از خود به جای گذاشته‌اند به آدرس http://prnt[.]sc/ ارجاع داده‌اند که نمایانگر داده‌های مسروقه اینل گروپ درنتیجه حمله بوده است. 

هکرها اسکرین شاتی از اطلاعات مسروقه را در وب‌سایت خود منتشر کرده و مقدار باج درخواستی را 14 میلیون دلار تعیین کرده‌اند. 

اپراتورهای نت والکر مدعی شده‌اند 5 ترابایت از داده‌های شرکت را سرقت کرده‌اند و در صورت عدم پرداخت باج بخشی از آن‌ها را این هفته منتشر خواهند کرد.  

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.