about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به کالج اسرائیلی ساپیر

کالج اسرائیلی هدف حمله سایبری و داده‌های دانشجویان در دست هکرها قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ یک کالج اسرائیلی مورد حمله سایبری قرار گرفته که آخرین مورد از یک سری حوادث هکری است که باعث اختلال گسترده در سرتاسر سرزمین‌های اشغالی شده است.

روزنامه اسرائیلی «Arutz Sheva» در گزارشی نوشت که دانشجویان کالج ساپیر (Sapir) در نزدیکی شهر سدروت (Sderot) در جنوب اراضی اشغالی پیام‌هایی دریافت کرده‌اند که نشان می‌دهد اطلاعات شخصی آنها برای باج‌گیری از سوی هکرها نگهداری می‌شود.

این روزنامه به نقل از کالج اعلام کرد :

«دیشب برخی فارغ‌التحصیلان کالج ساپیر پیامکی مبنی بر هک شدن حساب کاربری خود دریافت کردند. ما می‌خواهیم به شما اطمینان دهیم که هک شبکه کالج به‌وسیله بخش محاسبات کالج و مشاور حرفه‌ای که برای مقابله با این حادثه مستقر و در عین حال ارتباط مستمر و پشتیبانی مقامات سایبری ملی را حفظ کرده‌ایم، انجام می‌شود. تاکنون هیچ اثری از هک کردن سیستم‌های اطلاعات حساس یا حساب‌های شخصی پیدا نشده است. پایگاه‌های داده در کالج با دستورالعمل‌های مقررات حفاظت از حریم خصوصی مطابقت دارد. ما به نظارت بر شرایط ادامه خواهیم داد و در صورت لزوم، تحولات را گزارش خواهیم کرد.»

ماه گذشته، یک گروه هکری موسوم به عصای موسی (Moses Staff)، به شبکه برق اسرائیل نفوذ کرد و قول داد رژیم را در تاریکی فرو ببرد.

این گروه گفت که شرکت برق رژیم صهیونیستی، بزرگ‌ترین تأمین کننده برق در سرزمین‌های اشغالی و همچنین شرکت دوراد انرژی (Dorad Energy)، ارائه دهنده خدمات به مشتریان در سرتاسر اراضی اشغالی و فناوری‌های «Reali»، ارائه دهنده راه‌حل‌های فنی را هدف قرار داده است.

اوایل سال جاری، این گروه هکری همچنین دوربین‌های مدار بسته تلویزیونی اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین و سیستم‌های دفاع پیشرفته رافائل، یک شرکت «فناوری دفاعی» اسرائیلی را هدف قرار داد.

به گفته وب‌سایت عصای موسی، این گروه تاکنون بیش از 172 سرور اسرائیلی و 257 وب‌سایت را هک و بیش از 34 ترابایت داده را جمع‌آوری کرده است.

گروه هکری عصای موسی اظهار داشت :

«ما سربازانی که خونشان در اثر سیاست‌های نادرست و جنگ‌های بی‌ثمر ریخته شده، مادران سوگوار فرزندانشان و تمام ظلم و بی‌عدالتی‌ای که در حق مردم این ملت انجام می‌شود را فراموش نخواهیم کرد؛ ما قول می‌دهیم به جنگ ادامه دهیم تا جنایات پنهان شما آشکار شود.»

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.