about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به کارخانه تولید فولاد آلمان

حمله‌های سایبری می‌تواند خسارت‌های شدیدی را به زیرساخت‌های صنعتی و تولید وارد کند. محققان امنیتی یکی از این حمله‌های مهلک را به کارخانه تولید فولاد آلمان شناسایی کردند که خسارت شدیدی را به‌جای گذاشته است. بنا بر گزارش دولت آلمان، هکرهایی که هویتشان هنوز نامعلوم است، توانسته‌اند به شبکه داخلی کارخانه تولید فولاد نفوذ کرده و کنترل کوره ذوب را به دست بگیرند.

این حمله ابتدا با فرستادن ایمیل‌های مخرب به کاربران کارخانه فولاد و پیاده‌سازی حمله phishing آغازشده است. پس‌ازآنکه هکرها به سیستم داخلی دسترسی پیداکرده‌اند، سطح دسترسی‌های خود را تا کنترل خط تولید محصولات ارتقاء دادند.

هنگامی‌که هکرها توانستند خط تولید را به دست بگیرند، در تولید محصولات وقفه ایجاد کردند و باعث ازکارافتادن چندین‌باره آن‌ها شدند. پس از ادامه این حمله‌ها دیگر امکان خاموش کردن کوره ذوب نیز نبود. هکرها با حملات خود توانستند خسارت سنگینی به کوره ذوب وارد کنند.

بر اساس گزارش محققان امنیتی، حمله بسیار پیچیده درجه‌بندی‌شده است، زیرا هکرها دارای دانش بالایی در مورد دستگاه‌های مختلف صنعتی داشته‌اند و توانسته‌اند به‌سرعت این کار را انجام دهند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.