about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

رسانه‌های آلمانی از حمله سایبری به نهادها و سازمان‌های دولتی این کشور خبر دادند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، برخی از دستگاه‌های دولتی آلمان هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند.

مجله دیراشپیگل گزارش داد که این حمله سایبری، وب سایت‌های پلیس فدرال آلمان، اداره مسایل جنایی، بوندستاگ (پارلمان فدرال آلمان) و وب سایت حزب سوسیال دموکرات صدراعظم اولاف شولتس را هدف قرار داده است.

سخنگوی بوندستاگ گفت که این حمله خسارتی به بار نیاورده است، در حالی که برخی آژانس‌های دیگر مواردی از کندی کار سایت‌هایشان را گزارش کردند.

اشپیگل گزارش داد که این حمله توسط گروه هکری Killnet انجام شده است که گفته می شود با روسیه مرتبط است.

این مجله اشاره کرد که این گروه پشت حملات سایبری به بانک بزرگ آلمانی KfW و فرودگاه های برمن و هامبورگ در اوایل آوریل بوده است.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.