about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

لیتوانی در آستانه نشست ناتو مورد حمله سایبری قرار گرفت

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ دولت لیتوانی اعلام کرد که این کشور یک روز قبل از گردهمایی رهبران ناتو در ویلنیوس، پایتخت این کشور بالتیک، مورد حمله موجی از حملات سایبری قرار گرفت.

لیوداس آلیساوسکاس (Liudas Alisauskas)، رئیس مرکز امنیت سایبری ملی لیتوانی به خبرنگاران گفت :

«در حال صحبت کردن، هنوز حملات انکار خدمات توزیع شده (بیشتری) علیه کشور ما در حال انجام است.»

یک حمله انکار سرویس توزیع شده (DDoS) برای غلبه بر هدف با سیل ترافیک اینترنت طراحی شده و از عملکرد عادی سیستم جلوگیری می‌کند.

این حملات سایبری وب‌سایت‌های شهرداری ویلنیوس از جمله سایت اطلاعات گردشگری و یک اپلیکیشن حمل و نقل عمومی را هدف قرار دادند.

آلیساوسکاس اظهار داشت :

«اینها خدمات اولیه‌ای هستند که برای در دسترس بودن مهمانان ما لازم است.»

مرکز امنیت سایبری ملی لیتوانی توضیح داد که در حال حاضر کارکنان بیشتری حضور دارند و مرکز با آژانس‌های اطلاعاتی و پلیس و همچنین شرکای خارجی همکاری می‌کند؛ همچنین گزارشی در مورد 2 حادثه سایبری دیگر دریافت شده که یکی از آنها مربوط به هک کردن یک ایستگاه رادیویی منطقه‌ای بوده است. پخش این ایستگاه با انتشار اطلاعات نادرست ناتو و اوکراین قطع شد.

تِلیا (Telia)، ارائه‌دهنده مخابرات لیتوانیایی نیز اعلام کرد که تماس‌های کانال‌های تلگرام برای حمله به مؤسسات و شرکت‌های دولتی مختلف لیتوانی را پیگیری کرده است.

لیتوانی خود را برای میزبانی از نشست ناتو آماده می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1403/12/07 - 08:04- هوش مصنوعي

راه‌اندازی اولین پخش کننده هوش مصنوعی در اراضی اشغالی

شرکت آمریکایی «HOT Group» اولین پخش کننده هوش مصنوعی را در سرزمین‌های اشغالی راه‌اندازی کرد.

ایجاد
1403/12/07 - 08:02- آسیا

ایجاد یک مرکز داده انعطاف‌پذیر در اندونزی

کارشناسان معتقدند که ایجاد اولین مرکز داده ملی اندونزی در سیکارانگ نشان دهنده تلاش برای تقویت حاکمیت دیجیتال و تسریع تحول دیجیتال در این کشور است.

ثبت
1403/12/07 - 08:00- اروپا

ثبت چندین میلیارد روبل خسارت ناشی از کلاهبرداری‌های سایبری در روسیه

وزارت کشور روسیه اعلام کرد که این کشور با سرقت حدود 200 میلیارد روبل در سال گذشته، توسط هکرها تحت تأثیر موج جرایم سایبری قرار گرفته است.