about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به فرودگاه بریستول/تکمیلی

در جریان این حمله سایبری، صفحه نمایشگرهای نشان دهنده اطلاعات پرواز نیز از دسترس خارج شدند.


به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ طبق گزارش وبگاه سکیورتی افرز (securityaffairs)، طی گزارشی اعلام کرد که در 16 سپتامبر 2018 فرودگاه بریستول (Bristol Airport) هدف حمله سایبری قرار گرفت و سیستم‌های آنلاین این فرودگاه با مشکل روبه‌رو شدند.

در جریان این حمله سایبری، صفحه نمایشگرهای نشان دهنده اطلاعات پرواز نیز از دسترس خارج شدند. این حمله دو روز به طول انجامید و نمایشگرهای فرودگاه آفلاین شده و از دسترس خارج شده اند.

مقامات و مسئولان این فرودگاه وقوع یک حمله سایبری را تایید کردند و سخنگوی این فرودگاه اعلام کرد، این رخ داد در راستای یک تهاجم باج افزاری اتفاق است و صفحه نمایشگرهای این فرودگاه برای دو روز از دسترس خارج شدند.

کارشناسان و مسئولان امنیت سایبری در این فرودگاه به سرعت وارد عمل شدند و تحقیقات در این زمینه هنوز در جریان است.

سخنگوی این فرودگاه مدعی شد که هیچ وجهی به هکرها پرداخت نشده و با توانایی کارشناسان اطلاعات بازیابی شدند. طبق بررسی های صورت گرفته مشخص شد هکر ها قصد نفوذ به وبگاه و سیستم های اداری این فرودگاه را داشته اند که موفق نشدند.

تازه ترین ها
تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

جریمه
1405/05/31 - 13:41- اروپا

جریمه شرکت اوبِر به دلیل تعلیق خودکار رانندگان

رگولاتور هلندی، شرکت اوبِر را به دلیل تعلیق خودکار رانندگان ۹۶۶ میلیون دلار جریمه کرد.

توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.