about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به شرکت Konica Minolta

شرکت ژاپنی «Konica Minolta» هدف حمله باج افزاری قرار گرفت. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ نشریه بلیپینگ کامپیوتر در گزارشی از حمله سایبری به شرکت ژاپنی کونیکامینولتا (Konica Minolta) خبر داد. 

کارشناسان بلیپینگ کامپیوتر اسکرین شاتی از پیام درخواست باج دریافت کرده‌اند که نشان می‌دهد کونیکا مینولتا یک هفته پیش هدف حملات باج افزار رنسوم ای‌اکس‌اکس (RansomEXX) قرارگرفته است. مهاجمان سرویس‌های این شرکت را رمزگذاری و اقدام به دریافت باج کرده‌اند. 

مشتریان این شرکت در تاریخ 30 ژوئیه 2020 متوجه شده‌اند سایت پشتیبانی محصولات کونیکامینولتا از دسترس خارج‌شده است. این اختلال از نخستین علائم حمله بوده و وب‌سایت شرکت تقریباً یک هفته غیرفعال بوده است. برخی از پرینترهای کونیکا مینولتا نیز خطای Service Notification Failed داده‌اند. 

بدافزار رنسوم ای‌اکس‌اکس جزء باج افزارهایی است که «Human-operated» بوده و نخستین بار در ماه ژوئن 2020 زمانی که علیه وزارت حمل‌ونقل تگزاس مورداستفاده قرارگرفته، شناسایی‌شده است.

اپراتورهای این باج افزار در ابتدا به شبکه شرکت قربانی و به دستگاه‌های مختلف نفوذ کرده و به نام کاربری و پسورد ادمین دسترسی پیدا می‌کنند، سپس از طریق کنترلر دامنه، بدافزار رنسوم ای‌اکس‌اکس را در تمام شبکه شرکت نفوذ داده و تمام فایل‌های موجود در دستگاه‌ها را رمزگذاری می‌کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.