about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری به شرکت داروسازی روس

در طول جنگ روسیه و اوکراین، هکرها حملات سایبری مختلفی را علیه روسیه انجام داده اند. این بار اما قرعه به نام یک شرکت داروسازی روسی افتاده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، یک گروه نسبتاً جدید هکری به نام سی اچ او 1 (CHO1) که با حملات سایبری علیه روسیه در سالگرد جنگ، به صورت تمام عیار وارد صحنه شده است، 1.5 ترابایت داده را ربوده و منتشر کرده است و ادعا می‌کند که این داده ها متعلق به شرکت داروسازی روسی اورال بیوفارم (Uralbiopharm) هستند.

با توجه به وب سایت اورال بیوفارم، این شرکت که در سال 1930 تأسیس شده است، قصد دارد به طور فعال، داروهای مدرن و مکمل های غذایی را برای شهروندان روسیه تهیه و تولید کند.
در پیام‌های همراه این داده ها که توسط سی اچ او 1 به زبان روسی و انگلیسی منتشر شده اند، آنها ادعا می‌کنند که ارسال 1.5 ترابایت داده، دو دهه طول خواهد کشید و این داده ها شامل فیلم‌های دوربین مداربسته، دفتر کل، سفارش‌ها، اسناد قانونی، پروتکل‌های داخلی و قراردادها می‌شود.
در پیام این گروه هکری آمده است:

گروه سی اچ او 1 چیزی برای گفتن دارد. ما از مزخرفات خسته شده ایم. این جنگ باعث می‌شود که قیمت‌ها از سقف عبور کنند و در نتیجه ما از درگیری مستقیم در جنگ با اوکراین رنج می‌بریم. از آنجایی که دولت ما می‌خواهد به این بازی ادامه داده و جنگ را تمام نکند، ما تصمیم گرفته ایم به مقابله با آن بپردازیم تا به دولت بفهمانیم که ما نمی‌خواهیم درگیر این جنگ شویم.

خبرگزاری کیف پست (Kyiv Post) می گوید که قادر به تأیید تمام 1.5 ترابایت، معادل 112 میلیون و 500 هزار صفحه متن نیست.
در پایان این یادداشت آمده است:

متاسفانه، شما قربانی شده‌اید، درست مانند برخی از دوستان ما که قرار است در یک جنگ بیهوده کشته شوند.
 

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/07/16 - 12:46- هوش مصنوعي

راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی هوش مصنوعی در ۳۳ دانشگاه کره جنوبی

کره جنوبی برنامه‌های آموزشی هوش مصنوعی را در ۳۳ دانشگاه راه‌اندازی می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1405/07/16 - 12:20- اروپا

سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایتالیایی در زمینه احداث ۱۳ مرکز داده

شرکت‌های ایتالیایی قصد دارند بیش از یک میلیارد یورو در زمینه احداث ۱۳ مرکز داده در ایتالیا سرمایه‌گذاری کنند.

هدف‌گذاری
1405/07/16 - 12:14- سایرفناوری ها

هدف‌گذاری هند برای دستیابی به یک میلیارد کاربر 5G تا سال ۲۰۳۰

وزیر ارتباطات هند اعلام کرد که این کشور قصد دارد کاربران 5G را تا سال ۲۰۳۰ از 550 میلیون نفر به یک میلیارد کاربر برساند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.