about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رکس گزارش داده است که مبادلات محرمانه بین آن و یک مشتری به عنوان بخشی از هک افشا شده که داده‌های مجموعه‌ای از مشتریان شرکت حقوقی اچ دابلیو ال ابزوورث (HWL Ebsworth) را تحت تاثیر قرار داده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری خبرگزاری سایبربان، اچ دابلیو ال ابزوورث، یکی از بزرگترین شرکت های حقوقی تجاری استرالیا، در اوایل سال جاری 3.6 ترابایت داده از آن به سرقت رفته بود.

عملیات روزانه رکس معلق باقی می‌ماند، و شرکت حامل در حال حاضر معتقد است که جزئیات مسافران تحت‌تاثیر قرار نگرفته است.

رکس در بیانیه ای می گوید:

شرکت رکس (Regional Express) مطلع شده است که وکلای موکلش، اچ دابلیو ال ابزوورث، قربانی یک حمله سایبری شده اند. این حادثه منجر به سرقت داده های مربوط به مبادلات محرمانه بین شرکت تابعه رکس و مشتری آن شده است.

رکس اکنون منتظر خبر اچ دابلیو ال ابزوورث برای جزئیات بیشتر در مورد اینکه دقیقاً چه داده‌هایی افشا شده است، می باشد.

این شرکت هواپیمایی می گوید:

رکس اکنون درخواست ارزیابی اسنادی را دارد که از سرورهای اچ دابلیو ال ابزوورث به سرقت رفته است تا میزان آسیب احتمالی به منافع رکس را مشخص کند. در حال حاضر، رکس هم نام اچ دابلیو ال ابزوورث و هم مشتری آسیب‌دیده را در مورد خسارات بیشتر ناشی از سرقت، در اطلاعیه خود قرار داده است.

سندیکای هکری تحت حمایت دولت روسیه، ای ال پی اچ وی (ALPHV) که همچنین با نام گربه سیاه یا بلک کت (BlackCat) نیز شناخته می شود، مسئولیت حمله سایبری آوریل را بر عهده گرفته است و از آن زمان، تعدادی از شرکت های بزرگ، از جمله چهار بانک بزرگ، و همچنین سازمان های دولتی و مقامات مانند پلیس فدرال استرالیا (AFP) و دفتر کمیسر اطلاعات استرالیا (OAIC)، گزارش کرده اند که داده هایی از خود را از طریق این حادثه از دست داده اند.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.