about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

هکرها به یک شرکت بیمه اسرائیلی نفوذ و اطلاعات مشتریان را سرقت کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ بنا به گفته کارشناسان، هکرها یک شرکت بیمه اسرائیلی را هدف قرار دادند و مدعی شدند که با انبوهی از داده‌های شخصی مشتریان خود، که بسیاری از آنها کارمندان دولت هستند، به نتیجه رسیده‌اند.

اداره بازارهای سرمایه و اداره سایبری ملی اسرائیل در بیانیه‌ای مشترک تأیید کردند که یک حمله سایبری به شرکت بیمه شیربیت (Shirbit) رخ داده و اطلاعات در این نقض به بیرون درز کرده است.

در این بیانیه آمده است که تحقیقات در مورد یک حادثه احتمالی سایبری در میان سوءظن حمله به سرورهای این شرکت آغاز شده است.

براساس بیانیه مشترک، تحقیقات اولیه نشان داد كه اطلاعات مربوط به جزئیات بیمه مشتریان منتشر شده و تحقیقات هنوز ادامه دارد.

به گزارش رسانه‌های عبری، مقامات اسرائیلی اعلام کردند که اگرچه اطلاعات شخصی نقض شده، اما این داده‌ها شامل اطلاعات کارت اعتباری نبوده‌اند.

محققان اسرائیلی معتقدند که گروهی موسوم به «BlackShadow» مسئولیت حمله را بر عهده گرفتند و از موفقیت خود در یک سری توییت‌های بدون برنامه و ضعیف، شامل تصاویری از برخی اطلاعات گرفته شده و همچنین جزئیات فنی که ظاهراً قصد به رخ کشیدن مقیاس حمله را دارد، نشان دادند.

این گروه در توئیت خود نوشت :

«یک حمله سایبری بزرگ به‌وسیله تیم Black Shadow انجام شده است. یک حمله گسترده به زیرساخت شبکه شرکت شیربیت انجام شده که در حوزه اقتصادی اسرائیل است.»

این گروه با بیان اینکه اسناد هویت مشترکان، صورت حساب‌های مالی و سایر اسناد مربوط به شرکت در دست آنها است، ادامه داد :

«در این اقدام، علاوه بر آسیب جدی به مراکز داده، اطلاعات قسمت قابل توجهی از مشترکان این شرکت به بیرون درز کرده و برای بارگیری در دسترس است. همچنین تمام هویت مشتری و کارمند هک شده است.»

به نظر می‌رسد یکی از اسناد توییت شده به‌وسیله گروه هکری، حاوی مشخصات شخصی از جمله آدرس منزل و شماره تلفن‌های گیلاد نیوتال (Gilad Neuthal)، قاضی دادگاه منطقه‌ای تل‌آویو است.

یک مدیر ارشد گمنام در شربیت، در گفتگو با یکی از کانال‌های اسرائیلی اظهار داشت :

«ما نمی‌دانیم چه کسی پشت این حمله بوده است، ما وب‌سایت خود را حذف کردیم تا از حملات سایبری بعدی جلوگیری کنیم.»

شربیت در زمینه بیمه املاک و مستغلات، خودرو و مسافرت تخصص دارد. وب‎‌سایت والا (Walla) گزارش داد که یک ماه پیش این شرکت برنده مزایده‌ای درباره تهیه بیمه اتومبیل برای کارمندان خدمات کشوری شده است.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1403/12/07 - 07:45- آسیا

هشدار آژانس ملی دیجیتال رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری کوانتومی

آژانس ملی دیجیتال رژیم صهیونیستی درمورد آماده‌سازی برای مقابله با حملات سایبری کوانتومی علیه داده‌های حیاتی هشدار داد.

معرفی
1403/12/07 - 07:38- آسیا

معرفی سیستم پیشرفته جدید شرکت اسرائیلی البیت

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت از یک سیستم‌عامل پیشرفته برای پلتفرم‌های بدون سرنشین رونمایی کرد.

تقویت
1403/12/07 - 07:36- هوش مصنوعي

تقویت همکاری‌های فناوری و هوش مصنوعی در عربستان

وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان مذاکراتی در سطح بالا برای تقویت همکاری‌های هوش مصنوعی، فناوری و فضایی انجام داد.