about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

شرکت امنیت سایبری Malwarebytes امروز اعلام کرد که توسط هکرهای حمله کننده به شرکت سولار ویندز مورد هدف سایبری قرار گرفته است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری آمریکایی Malwarebytes امروز اعلام کرد که توسط همان عاملین حمله کننده به شرکت سولار ویندز، مورد هدف حمله سایبری قرار گرفته است. 
Malwarebytes گفت که این حمله، ارتباطی با حمله به زنجیره تامین شرکت سولار ویندز ندارد چون این شرکت از نرم افزار های شرکت سولار ویندز استفاده نمی کند.
اما به گفته این شرکت امنیتی، هکرها توانسته اند از طریق یکی از محصولات امنیتی ایمیل این شرکت در آفیس 365، به سیستم های داخلی آن نفوذ کنند. 
Malwarebytes مدعی است که این حمله در 15 دسامبر توسط مرکز پاسخ دهی امنیتی مایکروسافت شناسایی شده است. 
این در حالی اتفاق افتاد که مایکروسافت در حال بررسی نشانه هایی از اپلیکیشن های مخرب ساخته شده توسط هکرهای شرکت سولار ویندز( UNC2452 یا Dark Halo) در آفیس 365 و زیر ساخت های Azure بود. 


Martin Kleczynski مدیر حال حاضر Malwarebytes گفت که مهاجمان تنها به برخی از ایمیل های داخلی شرکت دسترسی پیدا کرده اند و هیچ نشانه ای از دسترسی غیر قانونی و آلوده شدن محصولات ما وجود ندارد. 


Malwarebytes اکنون چهارمین ارگان امنیتی بزرگ آمریکا محسوب می شود که توسط گروه هکری UNC2452 مورد هدف قرار گرفته است. 
مقامات آمریکایی این گروه را با دولت روسیه مرتبط دانسته اند.


دیگر شرکت های امنیتی مورد هدف قرار گرفته توسط این گروه هکری عبارتند از: 

 

  • FireEye
  • Microsoft
  • CrowdStrike

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.