حمله سایبری به شرکتهای فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیک اسرائیل
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ کارشناسان اعلام کردند که گروهی از هکرهای عراقی، وبسایت تعدادی از شرکتهای اسرائیلی درگیر در بخش فناوری اطلاعات و همچنین خرید یا فروش الکترونیکی محصولات در خدمات آنلاین یا از طریق اینترنت را هدف قرار دادهاند.
فعالان شبکههای اجتماعی گفتند که وبسایتهای مختلف رژیم صهیونیستی در حال حاضر به دلیل حمله سایبری گسترده بهوسیله یک گروه هکر عراقی که خود را «تیم ALtahrea» مینامند، آفلاین هستند.
از جمله سایتهای آسیب دیده میتوان به وبسایت «Lifters»، وبسایت «Nadlan World» و وبسایت گروه لیام (Liam Group) اشاره کرد.
هکرهای عراقی تصویری از سپهبد قاسم سلیمانی را منتشر کردند که به همراه همرزم عراقیاش ابومهدی المهندس، فرمانده دوم یگانهای حشدالشعبی عراق بهوسیله حمله یک پهپاد آمریکایی به دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق ایالات متحده، در نزدیکی فرودگاه بینالمللی بغداد در 3 ژانویه 2020 ترور شد.
آنها همچنین یک تب برای پخش سرود رسمی «PMU» عراق، که بیشتر با کلمه عربی حشدالشعبی شناخته میشود، در سایتهای مختل شده رژیم صهیونیستی قرار دادند.
صابرین نیوز، یک کانال خبری تلگرام مرتبط با حشد الشعبی، در ماه ژوئیه سال جاری گزارش داد که تیم ALtahrea موفق شده به وبسایت شهرداری تلآویو نفوذ و آن را مختل کند؛ این حمله یک هفته پس از حمله سایبری مشابه به سیستم حمل و نقل عمومی متروپولیتن «NTA»، مسئول طراحی و ساخت یک سیستم حمل و نقل انبوه در شهر ساحلی اسرائیل، رخ داد.
پیام منتشر شده در وبسایت شهرداری تلآویو در زمان هک این بود :
«کار نمیکند؛ به دستور سردار قاسم سلیمانی به حالت تعلیق درآمده است.»
سیستم حمل و نقل عمومی متروپولیتن NTA، شرکت ساخت شبکه ریلی سبک برای منطقه تلآویو، اوایل این ماه عنوان کرد که وبسایت آن به طور موقت در اثر یک حمله سایبری خارجی مختل شده است.
صابرین نیوز اظهار داشت که گروهی مستقر در عراق این شرکت را هدف قرار داده و بر سیستم عاملها، مانیتورهای کنترل و سرورهای آن تأثیر گذاشته است.
در 28 ژوئن امسال، 2 گروه از هکرهای عراقی وبسایت «Cellebrite»، شرکت اطلاعات دیجیتال اسرائیلی، را هدف قرار دادند که راهحلهایی برای بازیابی اطلاعات از دستگاههای الکترونیکی و تجزیه و تحلیل دادهها ارائه میدهد.
شبکه خبری تلویزیونی عربی زبان المیادین لبنان گزارش داد که هکرهای عراقی پشت این حمله سایبری بودند که به طور موقت وبسایت شرکت پتاه تیکوا (Petah Tikva) را از کار انداخت.
این حمله ظاهراً به شکل یک حمله انکار سرویس توزیع شده (DDoS) بود که طی آن یک وبسایت با غلبه بر سرورهای خود با درخواستهای بیش از حد برای اتصال هدف قرار میگیرد.