about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شواهد و قرائن نشان دهنده حضور احتمالی رژیم صهیونیستی در این حمله است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان ؛ از ساعتی قبل در گزارش‌های ارسالی از سطح کشور اعلام شد که بر اثر این حمله سایبری برخی از جایگاه‌های سوخت رسانی با مشکل عرضه بنزین مواجه شده‌اند. برخی نیز می‌گویند پمپ بنزین های تهران و برخی از شهرها تعطیل شده است.

در پی این حمله سایبری سامانه هوشمند سوخت به صورت کلی قطع شده و اختلالات جایگاه‌های سوخت در شهر‌های مختلف باعث ایجاد صف‌های طولانی در پمپ بنزین‌ها و نارضایتی عمومی و نگرانی هایی در باب افزایش قیمت بنزین شده است.

احمد وحیدی، وزیر کشور  در پی بروز این اختلالات گفت:

اختلال در ارایه خدمات در برخی جایگاه‌های بنزین، یک اشکال فنی و سامانه‌ای است و به زودی رفع می‌شود.وزیر کشور با تأکید بر اینکه هیچ برنامه ای برای گرانی بنزین وجود ندارد، گفت: مردم هیچ نگرانی نداشته باشند.

اما نکته قابل توجه این است که مراجعه کنندگان به جایگاه‌های سوخت با پیام هایی از قبیل «حمله سایبری » و شماره تلفن مکانی خاص بر روی صفحه دیجیتال پمپ‌ها مواجه می‌شوند. اقدامی که قبلا در پی هک و نفوذ به سامانه های راه آهن تهران نیز اتفاق افتاده بود.

 اتفاقات زندان اوین و هک دوربین های مداربسته آن زنگ خطری را برای تمام دستگاه ها و نهادها به صدا درآورده بود اما گویا مسئولان هنوز اهمیت موضوع امنیت سایبری در زیرساخت های حیاتی کشور را به درستی درک نکرده اند.

بار دیگر مسئولین اهمیت مسائل امنیت سایبری را به وضوح دیدند ، علی رغم اینکه مکررا هشدارهای اینچنین داده ایم اما سهل انگاری سایبری در دفاع فعالانه هنوز هم باعث آسیب ها و خساراتی برای کشور می شود.

تمام مسئولان زیربط باید هوشیارانه به فکر اقدامات پیشگیرانه ای باشند تا راه های نفوذ دشمن برای دسترسی به برخی نقاط حساس که با آرامش روانی مردم سرکار دارد را ببندد.

خبر در حال تکمیل است...

منبع:

تازه ترین ها
نگرانی
1405/06/30 - 12:45- اقیانوسیه

نگرانی استرالیایی‌ها از افزایش جرایم سایبری با هوش مصنوعی

نظرسنجی نشان داد که 84 درصد از استرالیایی‌ها انتظار دارند هوش مصنوعی جرایم سایبری را افزایش دهد.

تقویت
1405/06/30 - 12:18- آسیا

تقویت دفاع سایبری در امارات با مشارکت Group-IB

شرکت «Group-IB» و شورای امنیت سایبری امارات از یک همکاری راهبردی برای پیشبرد دفاع سایبری پیش‌دستانه خبر دادند.

نفوذ
1405/06/30 - 12:08- جنگ سایبری

نفوذ هکرهای اوکراینی به فایل‌های نیروی دریایی روسیه

هکرهای اوکراینی به فایل‌های نیروی دریایی روسیه نفوذ کردند و ظاهراً اسرار مربوط به ۷۰ پروژه را به دست آوردند.