about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

هکرها به شرکت سینکلر دومین اپراتور بزرگ تلویزیونی آمریکا نفوذ کرده و اطلاعات آن را به سرقت بردند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ پایگاه د هیل از حمله باج افزاری به دومین اپراتور تلویزیونی بزرگ آمریکا یعنی گروه پخش سینکلر (Sinclair Broadcast Group) خبر داد.

گروه پخش سینکلر، یکی از بزرگ‌ترین اپراتورهای تلویزیونی آمریکا، روز دوشنبه اعلام کرد که در آخر هفته با یک حمله باج افزاری مواجه شده که منجر به سرقت اطلاعات و اختلال در شبکه این گروه شده است.

در این حمله سایبری که اولین بار در روز شنبه توسط خود شرکت کشف شد، برخی از سرورها و ایستگاه‌های کاری سینکلر هک و شبکه‌های عملیاتی مختل شدند و برخی اطلاعات توسط مهاجمان به سرقت رفت. سینکلر روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد هنوز در حال بررسی اطلاعات به سرقت رفته است.

این اپراتور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد این حملات سایبری خساراتی را در پی داشت که ممکن است تأثیرات آن ادامه‌دار باشد و اختلالاتی را در بخش‌هایی از تجارت این شرکت مانند تبلیغات محلی توسط ایستگاه‌های پخش ایجاد کند.

در ادامه آمده است شبکه داخلی شرکت کند‌تر شده، ایمیل‌ها و ارتباطات تلفنی نیز تحت تأثیر قرار گرفته که وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند. خدمات تلفن و دستگاه‌های پخش ایستگاه‌های تلویزیونی محلی نیز مورد حمله قرار گرفتند. ده‌ها کانال نتوانستند برنامه‌های صبحگاهی محلی و بازی‌های NFL را در روز یکشنبه روی آنتن ببرند.

گروه پخش سینکلر به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین امپراتوری‌های رسانه‌ای در ایالات‌متحده است که ۲۹۴ ایستگاه تلویزیونی را در ۸۹ بازار کنترل می‌کند و ۴۰ درصد از خانوار‌های آمریکایی تماشاگر آن هستند. همچنین این گروه دارای 21 برند شبکه ورزشی منطقه‌ای است.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.