about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گرجستان از حمله سایبری به آزمایشگاهی در این کشور خبر داد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ مقامات گرجستان به‌تازگی اعلام کردند مرکز تحقیقات بهداشت عمومی و آزمایشگاه بیولوژیک «ریچارد لوگار» از سوی سرویس‌های اطلاعاتی یک کشور خارجی هدف حمله سایبری قرارگرفته است. 

بر اساس گزارش سرویس مطبوعاتی وزارت کشور گرجستان، بخش مبارزه با جرائم سایبری وزارت امور داخلی تحقیقاتی در خصوص دسترسی غیرمجاز به سیستم رایانه‌ای وزارت انجام داده و به این نتیجه رسیده است مورخ 1سپتامبر 2020 سیستم رایانه‌ای وزارت امور مهاجرت اجباری داخلی، کار، بهداشت و حفاظت اجتماعی از سوی یکی از کشورهای خارجی هدف حمله سایبری قرارگرفته است. در حال حاضر تحقیقات بر اساس ماده 284 قوانین کیفری گرجستان در مورد این حادثه ادامه دارد. 

مهاجمان درنتیجه این حمله به اسناد مهم پزشکی و اطلاعات مربوط به کنترل پاندمی که در پایگاه داده‌های  واحدها و تجهیزات مرکزی وزارت ازجمله مرکز تحقیقات بهداشت عمومی و آزمایشگاه «ریچارد لوگار» ذخیره‌شده بودند، دسترسی پیداکرده‌اند.  

بخشی از اسناد اصلی که به دست هکرها افتاده دریکی از وب‌سایت‌های خارجی در دسترس عموم قرارگرفته است. ضمن اینکه مهاجمان جهت گمراه ساختن افکار عمومی اسناد جعلی نیز عمداً منتشر کرده‌اند. 

مقامات وزارت کشور گرجستان اعلام کرده‌اند طی روزهای آینده تحقیقات گسترده‌ای در خصوص این حمله پیچیده با کشورهای هم‌پیمان خود انجام خواهند داد. 

پیشتر سایت‌های رسمی گرجستان و سایت سالومه زورابیشویلی، رئیس‌جمهور این کشور هدف حمله سایبری قرار گرفته بود. 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.