about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سازمان آب شهری الیکوئیپا در پنسیلوانیا اعلام کرد که یک گروه سایبری شنبه ۲۵ نوامبر‌(۴ آذر)، یکی از ایستگاه‌های تقویت‌کننده‌‌‌ این سازمان را هک کرد؛ دستگاهی که هک شده است، از سامانه‌ اتوماسیون موسوم به یونیترونیکس استفاده می‌کند دارای اجزایی اسرائیلی است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ سی‌بی‌اس‌نیوز در گزارشی به نقل از متیو موتس، رئیس هیئت‌مدیره اداره آب شهری الیکوئیپا، اعلام کرد که گروه «انتقامجویان سایبری» (CyberAv3ngers) کنترل یکی از ایستگاه‌ها را در اختیار گرفت و به محض هک این ایستگاه، زنگ هشدار به صدا درآمد.

به گفته رئیس هیئت‌مدیره اداره آب شهری الیکوئیپا، این ایستگاه که در حومه شهر قرار دارد، فشار آب را برای شهرک‌های اطراف، از جمله راکون و پاتر، کنترل و تنظیم می‌کند.

او تاکید کرد با وجود حمله سایبری به این ایستگاه، هیچ خطر شناخته‌شده‌ای آب آشامیدنی یا تامین آب را تهدید نمی‌کند.

انتقام جویان سایبری در کانال اطلاع رسانی خود اعلام کرد:

هر تجهیزاتی که ساخت اسرائیل باشد هدف قانونی ما خواهد بود.

گفته می‌شود دستگاهی که هک شده است، از سامانه‌ اتوماسیون موسوم به یونیترونیکس (Unitronics) استفاده می‌کند. نرم‌افزاری که به گفته این مقام مسئول به نحوی دارای اجزایی در پیوند با رژیم اسرائیل است. این سامانه از روز شنبه از کار افتاد و در پی آن پلیس ایالتی تحقیقات در این زمینه را شروع کرد.

«انتقام جویان سایبری» پیش‌تر با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی اش، اعلام  کرده بود که تا ۳۰ اکتبر، به ۱۰ ایستگاه تصفیه آب در اسرائیل حمله سایبری کرده‌اند.

در فهرست ایستگاه‌هایی که هدف حمله سایبری این گروه قرار گرفته‌اند نام‌های خدرا، بالماخیم، سورک، اشکلون، حیفا، چورازیم، کفار هارو، تبریه، ایلات و دانیال دیده می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/06/26 - 15:45- هوش مصنوعي

ایجاد یک نهاد مستقل برای آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی در مورد ایجاد یک نهاد مستقل برای آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی بحث کردند.

طی
1405/06/26 - 15:04- آمریکا

طی حکم قاضی، گوگل باید قوانین فناوری تبلیغات را تسهیل کند

طی حکم قاضی آمریکایی، گوگل باید قوانین فناوری تبلیغات را تسهیل و یک ناظر ضد انحصار تعیین کند.

احداث
1405/06/26 - 14:22- آمریکا

احداث یک کارخانه نیمه‌رسانا توسط ژاپن و ایالات متحده

ژاپن و ایالات متحده در حال مذاکره برای احداث یک کارخانه نیمه‌رسانا هستند.