about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

حمله سایبری، بدون استفاده از حتی یک بدافزار!

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری پاندا، در جدیدترین گزارش خود، از نوعی آسیب‌پذیری برای حملات سایبری پرده برداشت که در آن، بدافزارها هیچ نقشی ندارند و تنها، از قابلیت‌های طراحی‌شده روی رایانه‌ها و سیستم‌عامل‌ها، استفاده شده است. در این حمله، از کلیدهای استیکی در رایانه، برای نفوذ و دسترسی به اطلاعات کاربر قربانی، استفاده می‌شود.
کلیدهای استیکی، نوعی قابلیت در سیستم‌عامل است که می‌توان با استفاده از آن‌ها، تعدادی از کلیدهای رایانه را فعال یا غیرفعال کرد. در حقیقت، این قابلیت، برای کمک به برخی افراد در سیستم‌عامل طراحی شده است تا کسانی که نمی‌توانند همزمان چند کلید را با یکدیگر بفشارند، با استفاده از این قابلیت، مشکل خود را برطرف کنند.
آزمایشگاه امنیتی پاندا، در گزارش خود، به معرفی برخی قربانیان حملات سایبری از این مدل اشاره کرد که در مجارستان، شناسایی شده‌اند. در این حمله، از این کلیدهای استیکی و برخی دیگر از قابلیت‌های سامانه‌های عملیاتی ویندوز بهره‌برداری شده است.
در این حمله، مهاجمان در ابتدا از یک روش جستجوی فراگیر (brute-force attack) یا آزمون‌وخطا علیه یک سرور استفاده کردند. بعد از دستیابی به اطلاعات موردنیاز برای ورود به رایانه، آن‌ها به سرور دسترسی پیدا می‌کردند. بعد از انجام این مرحله، مهاجمان، بدافزار sethc.exe را روی رایانه قربانی نصب می‌کردند. در مرحله بعدی، برنامه‌ای که " Traffic Spirit " نام دارد، روی سیستم قربانی دانلود و اجرا می‌شد. این برنامه، بعد از اجرا روی رایانه‌ای که موردحمله واقع شده است، با ایجاد ترافیک جعلی، هزینه‌های ناخواسته‌ای را به وی تحمیل می‌کند. در مرحله بعدی، یک فایل، به‌صورت خودکار روی رایانه قربانی، بازگشایی می‌شود. سپس، مهاجمان، به سراغ بخش ویرایش رجیستری ویندوز می‌رفتند و در آن تغییراتی را ایجاد می‌کردند. در آخرین مرحله، مهاجمان، از این طریق اقدام به ایجاد یک درب پشتی روی رایانه موردتهاجم قرارگرفته می‌کردند و سپس، بدون درخواست اطلاعات تائید هویتی، وارد رایانه کاربر شده و به سرقت اطلاعات موردنظر خود می‌پرداختند.
البته، این حمله سایبری، در همین‌جا به پایان نمی‌رسد و مهاجم برای رسیدن به منافع هر چه بیشتر از رایانه فرد یا شرکت قربانی، با نصب یک نرم‌افزار دیگر، اقدام به بهره‌برداری مالی از این رایانه می‌کرده است.

 

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.