about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله دوباره مدیر ویکی لیکس به گوگل

وی اظهار داشت که گوگل بعد از دو سال و نیم به اعضای ویکی لیکس خبر داده که اطلاعات ایمیل های خصوصی آنها و برخی اطلاعات دیگر را در اختیار دولت آمریکا قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، وکلای ویکی لیکس با ارسال نامه‌ای به گوگل اعلام کرده‌اند که آنها به علت اقدامات این شرکت آزرده خاطر و حیرت زده هستند. ظاهرا گوگل بعد از دریافت درخواست دولت فدرال برای دریافت اطلاعات همکاران ویکی لیکس هیچ مقاومتی از خود نشان نداده و تمامی این داده‌ها را به طور کامل در اختیار نهادهای جاسوسی آمریکا قرار داده است.

این رویه گوگل در تضاد آشکار با ادعاهای آن در مورد تلاش برای حفاظت از حریم شخصی کاربران است و البته پیش از این ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا جزییات تکان دهنده ای از همکاری های اطلاعاتی گوگل، مایکروسافت، اپل، یاهو و فیس بوک با نهادهای اطلاعاتی آمریکا را افشا نموده بود.

وکلای ویکی لیکس در نامه خود افزوده اند اگر چه برای اطلاع رسانی به کاربرانی که اطلاعاتشان توسط گوگل افشا شده هنوز بسیار دیر است، اما گوگل باید هم جزییات اطلاعاتی را که به دولت داده به طور کامل افشا کند و هم باید توضیح دهد که چرا این مساله را بعد از دو سال و نیم افشا نموده است.

سایت ویکی لیکس در سال 2010 تاسیس شده و از آن زمان تاکنون در حال افشای اسناد محرمانه دولت آمریکا و از جمله تبادلات دیپلماتیک است. گوگل در 23 دسامبر سال 2014 به همکاران ویکی لیکس اطلاع داد که حدود دو سال و نیم قبل تمامی محتوای ایمیل‌های آنها، اطلاعات مشترکان جیمیل، متادیتا و دیگر محتوای موجود را در اختیار نهادهای اطلاعاتی و جاسوسی آمریکا قرار داده است.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.