about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

حمله دوباره باج‌افزار کرایسیس

 

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ محققان کمپانی TrendMicro کشف کردند که باج‌افزار کرایسیس (CRYSIS) با حمله Brute Force(جست‌وجوی فراگیر) به پروتکل RDP یا دسکتاپ از راه دور (Remote Desktop) در حال منتشر کردن خود است.

طبق اطلاعات مرکز ماهر (مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای) این بدافزار با روش‌های مشابه در سپتامبر 2016 پخش شد، زمانی که کلاه‌برداران اینترنتی، کسب‌وکار در استرالیا و نیوزیلند را هدف قراردادند. در حال حاضر نیز هدف آن «سازمان‌ها در سراسر جهان» است.
درواقع حجم حملات در ژانویه 2017 از یک دوره در اواخر سال 2016 بیشتر است. هدف این حملات بخش بهداشت و درمان در آمریکا بوده است. نام فایل بدافزار منتشرشده سازگار با منطقه موردنظر است. محققان بر این باورند که گردانندگان این حملات در هدایت و ساخت دیگر باج‌افزارها نیز نقش دارند.
مهاجمان با استفاده از یک پوشه به اشتراک گذاشته‌شده روی سیستم از راه دور برای انتقال نرم‌افزار مخرب از دستگاه خود استفاده کنند. همچنین گذاشتن فایل در clipboard (یکی از بخش‌های سیستم‌عامل) نیز یکی دیگر از روش‌های آن‌ها برای گسترش بدافزار است.
محققان می‌گویند که مهاجمان با استفاده از حملات جست‌وجوی فراگیر اقدام به کشف اطلاعات ورود کرده و سپس در چند مرحله اقدام به تلاش برای آلوده‌سازی دیگر کاربران سطح شبکه می‌کنند.
برای مقابله با این بدافزار سازمان‌ها باید سیاست‌های امنیتی خود را به‌روزرسانی کرده و کنترل بیشتری بر روی پروتکل RDP اعمال کنند. همچنین وجود درایوهای به اشتراک گذاشته‌شده در شبکه اینترنت ممکن است سازمان را به هدف این مهاجمان تبدیل کند.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.