about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

حمله تونسی‌های تکفیری به وبگاه‌های تایلند

 

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، یک گروه تکفیری تونسی با حمله به شش وبگاه تایلندی، عکسی از مسلمانان روهینگیا را بر روی صفحه اول این وبگاه‌ها قرار داد. چهار عدد از این وبگاه‌ها، وبگاه‌های دولتی هستند.
این گروه هکری خود را «Fallag Gassrini and Dr. Lamouchi» نامیده است، اما در فضای مجازی با نام Fallaga شناخته می‌شود. خبرگزاری‌های تایلندی در این باره گفته‌اند که در تمامی شش وبگاهی که مورد تهاجم هکرها قرار گرفته است، تصاویری از مسلمانان روهینگیا که در حال فرار از آزار و اذیت رخ داده در میانمار به سمت مالزی هستند، قرار داده شده است. همچنین در این عکس‌ها، تصاویر کودکان قربانی در این فاجعه انسانی قرار داده شده است.
مهاجمان در پیام خود ادعا می‌کنند که این حمله را صرفاً برای مسلمانان برمه انجام داده‌اند. تایلند به عنوان یک کشور واسطه برای فرار مسلمانان روهینگیا از میانمار به سمت مالزی محسوب می‌شود. در ماه می امسال، تایلند مملو از مهاجران روهینگیایی و بنگلادشی بود که تلاش می‌کردند تا از طرق غیر قانونی از کشور خارج شوند.
مقامات تایلندی مقررات بازرسی‌های دریایی را برای ممانعت از مهاجرت‌های غیر قانونی تشدید کرده‌اند. علاوه بر آن اخیراً یک گور دسته جمعی در جنگل‌های جنوبی تایلند کشف شده است که به نظر می‌رسد مربوط به قربانیان روهینگیایی و بنگلادشی باشد. اخیراً در تایلند حادثه‌ای رخ داد که سبب مرگ عده زیادی از مهاجران غیرقانونی شد. این حادثه در اثر ازدیاد مهاجران در بنادر تایلند رخ داد.

 

گروه Fallaga چه کسانی هستند؟
این گروه هکری، مجموعه‌ای از هکرهای تکفیری تونسی هستند که بنا به اعلام کارشناسان، تاکنون حملاتی را علیه اهدافی در تونس، فرانسه و رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند. وبگاه «سایبر و جهاد» که با نام اختصاری CJL شناخته می‌شود، درباره این گروه مدعی شده است که این گروه هکری طرفداران زیادی در فضای مجازی دارد. وبگاه «سایبر و جهاد»، وبگاهی است که حملات هکری که توسط گروه‌های تکفیری انجام می‌شود را رصد می‌کند. بر اساس اعلام این وبگاه، فعالیت‌های این گروه در هشتگ OpCharlieHebdo# در توییتر مشهود است.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.