about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حمله به وبگاه نیروی هوایی کره جنوبی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ وبگاه نیروی هوایی کره جنوبی، پس از یک تهاجم سایبری سنگین به سرورهایش، از دسترس خارج شده است. کارشناسان امنیتی مدعی هستند که موفق به کشف کدهای بسیار مخربی شده‌اند که سبب شده است تا این وبگاه از دسترس خارج شود. ظاهراً به غیر از حمله مذکور، یک ایمیل حاوی فایل مخرب نیز برای یکی از پیمانکاران دفاعی این کشور ارسال شده است.

به اعتقاد کارشناسان، احتمالاً ایمیل مذکور، حاوی فایلی بوده که از آن برای انجام حمله فیشینگ علیه تجهیزات دفاعی کره جنوبی استفاده شده است. با وجود اینکه رسانه‌های کره جنوبی، مطابق معمول کره شمالی را به انجام این حمله متهم می‌کنند، اما هیچ‌کدام از منابع رسمی و دولتی کره جنوبی هنوز این خبر را تایید نکرده و بیانیه رسمی در مورد آن صادر نشده است. نیروی هوایی کره جنوبی اعلام کرده که در حال بررسی این موضوع است و به زودی نتیجه تحقیقات را در این زمینه اعلام خواهد کرد.

تنش‌های بین دو کره، روز به روز در حال تشدید شدن است و دو کشور، در این بین اتهامات گوناگونی را متوجه یکدیگر می‌کنند. اخیراً این درگیری‌ها، در فضای سایبری تشدید شده است و کره جنوبی به همراه هم‌پیمانان غربی‌اش نظیر آمریکا، در حال ایجاد اتحادی جهانی علیه همتای شمالی خود است. 

تازه ترین ها
ممنوعیت
1405/06/22 - 10:45- آسیا

ممنوعیت استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در امارات

استفاده از لپ‌تاپ برای دانش‌آموزان پایه ششم در مدارس امارات ممنوع شد و دانش‌آموزان به استفاده از کتب درسی روی خواهند آورد.

کره‌شمالی
1405/06/22 - 10:37- جرم سایبری

کره‌شمالی و نفوذ به شرکت‌های آمریکا

بر اساس یک گزارش، کره‌شمالی در حال تشدید تلاش‌های خود برای نفوذ به شرکت‌های آمریکایی از طریق نیروهای فناوری اطلاعات در کشورهای ثالث، از جمله ایران و لبنان، است.

جریمه ۱۷.۱ میلیارد دلاری مِتا و تداوم جمع‌آوری داده از کودکان

کارشناسان معتقدند که توافق ۱۷.۱ میلیارد دلاری مِتا، جمع‌آوری داده‌ها از افراد زیر سن قانونی را محدود نکرد.