about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

به گزارش ماهر Chris Shipp مدیر امنیت سایبری دپارتمان انرژی امریکا در کنفرانس امنیتی آتلانتا گفت: "با وجود استفاه از فایروال و کنترل دستگاه ها از طریق سروری که در DMZ قرار دارد، حملات ساده می توانند با موفقیت اجرا شوند."

او گفت که این قبیل حملات را بیش از یکبار در محیط های واقعی مشاهده کرده است و این مشکل بسیار حائز اهمیت است زیرا استاکس نت و حملات پیچیده دیگر نشان می دهند که گروهی با منابع وسیع در حال کار بر روی حملات می باشند.

بهترین روش پیشگیری و دفاع در برابر حملات برای سیستم هایی که نمی توانند ارتقاء یابند آن است که تست نفوذ دائمی بر روی آن ها صورت گیرد تا ضعف های آن ها شناسایی شده و نسبت به رفع آن ها اقدام گردد.

این مشکلات از آنجا ناشی می شود که سیستم های کنترلی به شبکه کسب و کار متصل می شود و در نتیجه به اینترنت متصل می شوند. این کار باعث می شود تا سوئیچ ها و گیت ها برای عملیات صدور صورتحساب، کنترل موجودی و اعمال اصلاحیه ها از راه دور کنترل شده و در دسترس قرار داشته باشند. در نتیجه می توانند در معرض خطر حملات راه دور قرار داشته باشند.

در بسیاری موارد امکانات شبکه از نرم افزارهای اختصاصی به سمت نرم افزار ویندوز تغییر پیدا کرده است. بسیاری از هکرها با این محیط و آسیب پذیری های آن آشنایی کامل دارند و در نتیجه تعداد حملات بالقوه افزایش می یابد.

در این کنفرانس حمله ای شبیه سازی شد که می تواند حتی به شبکه هایی که از سرور امن شده برای کنترل سیستم ها استفاده می کنند نفوذ کند. در این حمله ابتدا مهاجم از طریق یک حمله سرقت هویت و فریب کاربر به کلیک کردن بر روی لینکی در یک وب سایت خرابکار که منجر به دانلود بدافزار می شود، کنترل سیستمی را بدست می آورد. سپس می تواند حملات متعدد دیگری را از جمله نصب ثبت کننده ضربات صفحه کلید، سرقت رمز عبور، نصب پوسته ای که حاوی دستورات هکر است، پیاده سازی نماید. در نتیجه مسیری بین رایانه مهاجم و سرور امن شده از طریق ماشین کاربری که هدف حمله قرار گرفته است برقرار می شود. در این حمله نمایشی، نشان داده شد که چگونه هکر می تواند فن یا چراغ قطعه ای از سخت افزار را خاموش نماید.

این محقق امنیتی توصیه می کند که امنیت معماری سایت هایی که از سیستم های کنترل صنعتی استفاده می نمایند باید مبتنی بر راهنماها و استارنداردهایی موسسه ملی که برای این قبیل سیستم ها طراحی شده است، باشد.

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.