about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

طبق گزارش محققین امنیتی، بازیگر مخربی با استفاده از دانلود کننده بدافزار PureCrypterاقدام به هدف قرار دادن نهادهای دولتی آسیا اقیانوسیه و آمریکای شمالی کرده است.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ یک بازیگر مخرب سایبری با استفاده از دانلود کننده بدافزار PureCrypterنهادهای دولتی را هدف قرار می داده است.

 طبق مشاهدات صورت گرفته، این دانلود کننده سارق های اطلاعات و زنجیره های باج افزاری متعددی را انتقال می داده است.

محققین شرکت Menlo Securityمتوجه شدند که این بازیگر مخرب با استفاده از دیسکورد، پی لود اولیه را میزبانی میکرد و با هدف بایگانی میزبان های دیگر این کمپین، یک سازمان غیر انتفاعی را مورد هدف قرار می داد. 

بدافزارهای مختلفی از جمله باج افزارهای ردلاین استیلر، ایجنت تسلا، ایترنیتی، بلک مون و فیلادلفیا در این کمپین انتقال داده می شد. 

در این کمپین چندین سازمان دولتی مستقر در مناطق آسیا-اقیانوسیه و آمریکای شمالی مورد هدف قرار گرفتند.

PureCrypterیک دانلود کننده بدافزار مبتنی بر .NETاست که اولین بار مارس ۲۰۲۱ در حملات مورد استفاده قرار است. عاملین آن، این دانلود کننده را به دیگر مجرمین سایبری نیز اجاره می دهند تا آن ها بتوانند بدافزارهای مختلفی را منتشر کنند. 

محققین مدعی هستند عاملین PureCrypter  آنقدری شاخص نیستند اما هدف قرار دادن سازمان های دولتی می تواند ردیابی آن ها را حائز اهمیت کند. 

به نظر می رسد بازیگران مخرب تا زمان پیدا کردن یک مورد جدید، به استفاده خود از زیرساخت های مورد هدف قرار گرفته ادامه دهند.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.