about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شهر لیژ بلژیک توسط گروه باج افزاری Ryuk مورد هدف سایبری قرار گرفت.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ لیژ، سومین شهر بزرگ بلژیک امروز مورد هدف یک حمله باج افزاری قرار گرفت. به دنبال این حمله سایبری، شبکه IT و سرویس های آنلاین شهرداری لیژ دچار اختلال شد.

به گفته مقامات شهر لیژ، اکثر سرویس های ثبت جمعیت و تاهل این شهر به حالت غیر فعال درآمده اند. ظاهرا سرویس های ثبت تولد، ازدواج و کفن و دفن این شهر به دلیل عدم دسترسی آن ها  به شبکه IT شهرداری از کار افتاده اند.

بر اساس ادعای مقامات لیژ، فرم های آنلاین مورد استفاده برای ورود به جلسات مهم و سرویس پارک پولی خودرو نیز از دسترس خارج شده اند.

سرویس های دیگری نیز تحت الشعاع این حمله قرار گرفته اند. 

مسئولین شهر لیژ بلژیک وعده دادند تا جزئیات بیشتری از حمله را افشا کنند. آن ها این حمله را یک حمله کامپیوتری توصیف کردند اما طبق گزارشات دو ایستگاه رادیویی و تلوزیونی بلژیک، این حمله توسط گروه باج افزاری Ryuk صورت پذیرفته است. 

حمله به شهرداری لیژ رویداد عجیبی نیست چرا که به دلیل استفاده شبکه های محلی شهر از سرورهای قدیمی و از کار افتاده و بهره گیری از حداقل نیروهای متخصص IT، حمله باج افزاری به آن ها کار مشکلی نخواهد بود. 

لیژ تنها شهرداری نیست که در سال های اخیر مورد هدف سایبری قرار گرفته است. تازه ترین حمله ثبت شده مربوط می شود به حمله سایبری به شهر تولسای آمریکا. پیش از آن نیز شهرهای هکنی لندن، آتلانتا، بالتیمور، دنوِر، ناکسول و نیواورلئان نیز مورد هدف سایبری قرار گرفته بودند.

حمله سایبری به لیژ دقیقا در روزی اتفاق افتاد که آژانس اتحادیه اروپا اعلام کرد قصد دارد با تشکیل تیم مشترک واکنش سریع، به کشورها و شهرهای عضو اتحادیه اروپا کمک کند تا با حملات سایبری مقابله کنند. 

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.