about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان شرکت بین‌المللی داده‌ها در نظرسنجی اخیر خود اعلام کردند که 74 درصد از شرکت‌های هندی در سال گذشته مورد حملات باج‌افزاری قرار گرفته‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بر اساس نظرسنجی جدید شرکت بین‌المللی داده‌ها (IDC) در ماه آوریل سال جاری، 74 درصد از شرکت‌های هندی و 59 درصد شرکت‌ها در آسیا-اقیانوسیه (از جمله ژاپن) حملات باج‌افزاری را در سال 2022 تجربه کرده‌اند.

در عین حال، 53 درصد از این شرکت‌ها در هند تا سقف 500 هزار دلار باج پرداخت کرده‌اند و اختلالاتی از یک روز تا چند هفته را داشته‌اند. داده‌های تیم واکنش اضطراری کامپیوتری هند (CERT-In) بیشتر بر این موضوع تأکید کرد که حدود 14.2 میلیون حادثه سایبری در سال 2021 و 13.9 میلیون در سال 2022 رخ داده است.

چشم‌انداز پویا و پیچیده تهدید سایبری در هند به دلیل عوامل بی‌شماری از جمله تنش‌های ژئوپلیتیکی، دیجیتالی شدن و پیچیدگی روزافزون مجرمان سایبری و هکرهای خارجی دولتس، همواره در حال تحول است.

شرکت بین‌المللی داده‌ها در نظرسنجی ماه ژانویه 2023 عنوان کرد که بهبود مدیریت مالی و شفافیت، اقدامات حفظ حریم خصوصی و فرآیند مدیریت ریسک یکپارچه به عنوان محرک‌های برتر در میان تصمیم‌گیرندگان فناوری اطلاعات برای بهبود عملکرد اعتماد در سازمان‌هایشان به شمار می‌روند.

در اینجا برخی نکات برجسته از نظرسنجی شرکت بین‌المللی داده‌ها آمده است :

1. بیش از 85 درصد از شرکت‌های هندی اظهار داشتند که آموزش و آگاهی امنیتی برای کاهش ریسک یک سازمان اهمیت دارد.

2. 62 درصد از شرکت‌های هندی ترجیح می‌دهند از هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل فرآیندهای امنیت سایبری مانند شناسایی تهدید، ارزیابی ریسک، توجه به دیدگاه داده‌های بدون ساختار و غیره استفاده کنند.

3. بیش از 45 درصد از شرکت‌های هندی ذکر کردند که به دنبال پیشرفت و سرمایه‌گذاری‌های متمرکز بر انطباق هستند.

4. تقریباً 36 درصد از شرکت‌های هندی تمایل دارند از راه‌حل‌های اطلاعات تهدید مبتنی بر ابر استفاده کنند و تقریباً 58 درصد ذکر کردند که بزرگ‌ترین چالشی که با راه‌حل‌های تشخیص تهدید و پاسخ فعلی خود با آن روبرو هستند مربوط به هزینه ابزارها، تعمیر و نگهداری پرسنل است. 

5. تقریباً 61 درصد از شرکت‌ها به استفاده از راه‌حل‌های شبکه‌ای اعتماد صفر برای ارتقای هویت و مدیریت دسترسی، به‌ویژه در پاسخ به خطرات افزایش یافته از سوی ربات‌های هوش مصنوعی، فکر می‌کنند.

ساکشی گروور (Sakshi Grover)، مدیر تحقیقات، خدمات و امنیت شرکت بین‌المللی داده‌ها در آسیا-اقیانوسیه گفت :

«پایداری رقابتی مستلزم مشارکت راهبردی و نوآوری مستمر است. صنعت ما در حال تجربه گذار به سمت یکپارچگی فروشنده است و چالش‌های ناشی از پیچیدگی‌های چند فروشنده را برطرف می‌کند. شرکت‌های هندی به‌طور فعال مدیریت و یکپارچه‌سازی کارآمد را دنبال می‌کنند تا کارایی و اثربخشی زیرساخت‌های امنیتی خود را بالا ببرند. این سفر که با ادغام داده‌های جهانی و بینش‌های محلی به پیش می‌رود، ساختار امنیت جمعی ما را تقویت می‌کند.»

گزارش شرکت بین‌المللی داده‌ها، وضعیت انعطاف‌پذیری سایبری و بازار امنیت در هند را در میان چشم‌انداز تهدیدات پویا و انعطاف‌پذیر به تفصیل شرح می‌دهد و تصویری از روندهای بازار امنیت سایبری، خطرات سایبری مربوط به هند و اینکه چگونه شرکت‌ها می‌توانند تکامل یابند و سایبری شوند، ارائه می‌کند؛ همچنین برخی بینش‌هایی را نشان می‌دهد که می‌تواند به رهبران کسب‌وکار در مورد فناوری‌های خاص مانند اطلاعات تهدید، سرویس لبه دسترسی ایمن (SASE)، همگرایی فناوری عملیاتی و فناوری اطلاعات، مدیریت هویت و دسترسی (IAM) و دستیابی به اعتماد در اکوسیستم مستعد تهدید کمک کند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.