about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

یک شرکت امنیت سایبری دولت چین را متهم به اجرای حملات سایبری بر زیرساخت های سلامت می داند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، شرکت امنیت سایبری فایرآی از از افزایش حملات هکری وابسته به دولت چین علیه واحدهای سلامت و دارویی خبر داد.

کارشناسان این شرکت امنیت سایبری که عامل این حملات را به گروه هکری APT41  دولت چین نسبت داده اند از این حملات به عنوان یکی از گسترده ترین حملات جاسوسی در طی سالیان ایر یاد کرده اند.

بر اساس ادعای فایرآی گروه هکری APT41 حملات گسترده ای را علیه ده ها شرکت حوزه بهداشت و درمان و داروسازی در بازه زمانی ماه ژانویه تا مارس سال جاری میلادی اجرا کرده است. شرکت امنیت سایبری امریکایی نامبرده مدعی است این گروه هکری چینی یکی از بزرگترین تهدیدات سال ۲۰۲۰ محسوب می شود.

یک رسانه غربی مدعی است که وزارت امور خارجه چین ادعای خبرگزاری رویترز مبنی بر حمایت دولت این کشور از چنین این قبیل حملات را بی پاسخ گذاشته و تنها اظهار داشته که کشورش قربانی حملات و جرایم سایبری بوده است.

منبع:

تازه ترین ها
شناسایی
1405/08/02 - 14:26- اروپا

شناسایی قربانیان احتمالی قاچاق انسان در فضای آنلاین

بازرسان یوروپل ۵۱ قربانی احتمالی قاچاق انسان را در فضای آنلاین شناسایی کردند.

تأییدیه
1405/08/02 - 14:23- هوش مصنوعي

تأییدیه استفاده جهانی از هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک و مینی‌مکس

شرکت‌های چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) و مینی‌مکس (MiniMax) برای استفاده جهانی از هوش مصنوعی خود تأییدیه دریافت کرده‌اند.

قطع
1405/08/02 - 14:23- اروپا

قطع صدها هزار درخت برای ایجاد فضا جهت احداث مراکز داده گوگل

به گفته محققان، گوگل در فنلاند به دلیل قطع حدود ۲۵۰ هزار اصله درخت با انتقادات شدیدی مواجه شده است.