حملات پتیا؛ بهانه تصویب قوانین سایبری
به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ خبرگزاری نشنال امارات در یادداشتی نوشت حملات اخیر پتیا، نشان داد، دولتها باید برای انجاموظیفه خود، به پا خیزند. دنیای آنلاین، بسیار پیچیدهتر از قلمروی دریایی است. این دنیای جدید، بهصورت اساسی، جایگزین اولویتهای راهبردی کشورها شده است.
در قسمتی از این مطلب آمده است: «دولتها، امروزه کسانی را که حملات مخرب علیه سامانهها و اقتصادشان به راه میاندازند، گروگان میگیرند. برای برخی کشورهایی که دچار محدودیتها و مشکلات سیاسی و اقتصادی بیسابقهای هستند، حملات اینچنینی مانند پتیا، میتوانند بهاندازه یک بمب، مضر باشد.»
«درنتیجه دولتها باید، با شرکتهای فناوری همکاری کنند. بهعلاوه، دفاع قوی آنلاین، بهتنهایی کفایت نمیکند. برای مبارزه با جرائم سایبری، نیاز به لایه بینالمللی داریم. این فقط تنها راهی است که میتواند، جلوی مهاجمان را بگیرد و آنها را منزوی کند.»
به نظر میرسد کشورهایی که بر تصویب قانون بینالمللی سایبری همچون ژنو سایبری اصرار میکنند، پشت پرده حملات باج افزاری واناکرای و پتیا باشند. آنها با گسترش این حملات، بهاحتمال، میخواهند وضعیت امنیت سایبری را متشنج نشان دهند و وانمود کنند که جهان، نیازمند تصویب قانون برای پیشگیری و بازدارندگی است.