about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یک گروه هکری حملات فیشینگی علیه دیپلمات‌های روس انجام داده است. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ محققان شرکت مخابرات آمریکایی لومن تکنالجیز (Lumen Technologies) و شرکت امنیت سایبری کلاستر 25 (Cluster25) در گزارشی مدعی شدند یک گروه جاسوسی سایبری کره شمالی به نام کانی (Konni) کارکنان وزارت خارجه روسیه را هدف قرار داده‌ است. هکرها سال نو را به دیپلمات‌ها تبریک گفته و در تلاش بوده‌اند سیستم‌های ویندوزی آن‌ها را هک کنند. 

بر طبق گزارش شرکت‌های مذکور، ایمیل‌های شناسایی‌شده فقط به سفارت روسیه در اندونزی ارسال‌شده‌اند، اما حمله در مقیاس بزرگ‌تر انجام‌شده است. برای اینکه ایمیل‌ها معتبر به نظر برسند، از حساب‌های جعلی @mid.ru ارسال‌شده‌اند و این تصور به وجود آمده که ایمیل‌ها از سفارت روسیه در صربستان رسیده است.

در ایمیل‌ها از تبریکات سال نو 2022 به‌عنوان طعمه استفاده‌شده است. برخلاف موارد قبلی، این بار گروه ای‌پی‌تی کانی از اسناد مخرب به‌عنوان پیوست استفاده نکرده، در عوض، یک فایل «.zip تبریک» حاوی فایل اجرایی مرحله اول آلودگی را به ایمیل‌ها ضمیمه کرده‌ است.  

آرشیوهای زیپ حاوی یک فایل اسپلش اسکرین ویندوز بوده‌اند که هنگام راه‌اندازی یک صفحه اسپلش با تبریکات سال نو و همچنین تروجان دسترسی از راه دور کانی را که به اسم گروه نام‌گذاری شده، نصب کرده است. این بدافزار کنترل کامل سیستم‌های آلوده را در اختیار مهاجمان قرار داده است. 

محققان می‌گویند که از اوت 2021 حملات کانی به دیپلمات‌های روسی را رصد می‌کنند. محققان مالوربایتس نیز اولین بار در سال گذشته از چنین فعالیت‌های مخربی خبر داده بودند. 

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.