about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری گسترده در چندین کشور جهان

 

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ نخست‌وزیر انگلیس گفته حمله سایبری به بیمارستان‌های انگلیس بخشی از حملات گسترده‌ای بوده که در چندین کشور انجام‌شده است.

 برخی منابع خبری می‌گویند این حملات در چندین کشور ازجمله انگلیس، آمریکا، چین، روسیه، اسپانیا، ایتالیا و تایوان گزارش‌شده‌اند.
روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده هکرها با سوءاستفاده از اطلاعات سرقت شده از دولت آمریکا اقدام به انجام حملات سایبری گسترده‌ای درده‌ها کشور جهان کردند.
این حملات، نظام بهداشت و سلامت عمومی بریتانیا را با مشکلات جدی مواجه کرد و ده‌ها هزار رایانه دیگر را نیز از کار انداخت.
روزنامه فایننشال‌تایمز گزارش داده که هکرها برای انجام این حملات از سلاح‌های سایبری به سرقت رفته دولت آمریکا استفاده کرده‌اند.
مطابق این گزارش ابزار «Eternal Blue» که توسط جاسوسان آمریکایی طراحی‌شده برای انجام این حملات مورداستفاده هکرها قرارگرفته است.

سیستم‌های اینترنتی و کامپیوتری چندین بیمارستان در نقاط مختلف بریتانیا ازجمله در لندن، ناتینگهام، کامبریا، بلکبرن و هارتفوردشر هدف حمله سایبری هکرها قرارگرفته و به ویروس آلوده شدند.

به گزارش خبرگزاری رویترز ویروسی بنام «وانا دیکرپتور» منشأ ایجاد اختلال در شبکه‌های کامپیوتری داخلی این بیمارستان‌ها به‌ویژه در بخش‌های اورژانس بوده است.

سرویس سلامت همگانی بریتانیا «ان اچ اس» ضمن تأیید این خبر اعلام کرد به دلیل اختلال به وجود آمده در برخی بیمارستان‌ها وقت ویزیت بیماران لغو شده است و یا اینکه از آنان خواسته‌شده است تا به مراکز بهداشتی درمانی دیگر مراجعه کنند.

 

حمله سایبری در اسپانیا

هم‌زمان در اسپانیا نیز سیستم‌های رایانه‌ای شرکت‌های بزرگی چون تلفونیکا هدف حملات وسیع سایبری قرار گرفتند. براساس گزارش‌ها هکرها به کامپیوترهای دارای سیستم‌عامل ویندوز نفوذ کرده‌اند.

مقامات اسپانیایی ضمن تأیید این موضوع ویروسی بنام «باج‌افزار» را عامل اصلی این اختلالات اعلام کردند. این ویروس کارکرد سیستم‌های کامپیوتری را مختل می‌کند و به دنبالش بلافاصله پیامی برای کاربران ارسال و از آن‌ها مبلغی پول طلب می‌شود.

حمله سایبری با ویروس «باج‌افزار» در ۷۴ کشور دنیا گزارش‌شده است.

 
تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.