about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

استانیسلاف کوزنتسوف از حملات سایبری گسترده به اسبربانک خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نائب رئیس هیئت‌مدیره اسبربانک روسیه در جمع خبرنگاران اعلام کرد اسبربانک از اواخر فوریه امسال هدف حملات سایبری مستمر قرارگرفته و جدی‌ترین حمله 6 می ثبت و دفع شده است.

کوزنتسوف دراین‌باره اعلام کرد: 

از زمان شروع عملیات ویژه نظامی، اسبربانک تحت حملات سایبری مستمر قرارگرفته و به‌طور منظم فعالیت گسترده هکرها را ثبت کرده است. روز 9 می نیز از این قاعده مستثنا نبوده است. یکی از جدی‌ترین حملات در 6 می ثبت‌شده و قدرت آن به بیش از 400 گیگابیت بر ثانیه رسیده است؛ ترافیک مخرب توسط یک بات نت متشکل از بیش از 27000 دستگاه ایجادشده است. این حمله با موفقیت دفع شد و هیچ تأثیری بر در دسترس بودن منابع بانکی نداشت. ما معتقدیم که یک جنگ سایبری علیه روسیه به راه افتاده که در آن تعداد مشارکت‌کنندگان در حملات سایبری بیش از 100000 نفر است.

کوزنتسوف پیش‌تر اعلام کرده بود بخش بانکی بیش از هر بخش اقتصادی دیگری در روسیه هدف کلاه‌برداری‌ها و حملات سایبری قرار می‌گیرد.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.