about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ حملات سایبری به آمریکا و زیرساخت‌های حیاتی این کشور که اغلب با هدف سرقت‌های اطلاعات اقتصادی صورت می‌پذیرد، سبب شده است تا این روزها بازار انتقادات علیه دولتی‌های آمریکا رونق پیدا کند. این روزها که تنور انتخابات آمریکا، به شدت فعال شده است و رقبای انتخاباتی می‌کوشند تا آرای مردم را به سمت خود جلب کنند، عده‌ای نیز تلاش می‌کنند تا دولتمردان کنونی در این کشور را فاقد هرگونه برنامه‌ریزی مشخص برای مقابله با حملات سایبری کشورهای دیگر، خصوصاً چینی‌ها نشان دهند. کارشناسان امنیتی معتقدند درجه اهمیت امنیت سایبری برای سیاستمداران آمریکایی بسیار پایین است و آن‌ها باید به همان میزان به این موضوع اهمیت نشان دهند که بخش‌های تجاری و صنعتی برای آن ارزش قائل هستند.
آمریکایی‌ها، چین را تنها کشوری می‌دانند که دارای بیشترین انگیزه برای انجام حملات سایبری با نیت اقتصادی به آمریکا است و همین موضوع سبب می‌شود تا سالانه خسارات فراوانی در پی سرقت اطلاعات اقتصادی صنایع آمریکایی، متوجه این کشور شود؛ درحالی‌که سیاستمداران آمریکایی هیچ برنامه مشخصی برای مقابله با این موضوع ندارند.
به اعتقاد این کارشناسان، ارتشی یک‌صد هزارنفره از جاسوسان سایبری در چین و تحت نظر حزب کمونیست این کشور، مشغول انجام مأموریت‌های جاسوسی سایبری از کشورهای دیگر هستند و یکی از اصلی‌ترین اهداف آن‌ها، صنایع آمریکایی است.
ظاهراً و بر اساس ادعای آمریکایی‌ها، هکرهای چینی به هیچ چیز رحم نکرده و اطلاعات مهم و حیاتی بسیاری صنایع و تجهیزات راهبردی و کلیدی آمریکا از جمله اطلاعات جنگنده‌های فوق پیشرفته F-35 و F-22 را به سرقت برده است. اهدافی نظیر سامانه‌های موشکی، بالگردها و پهپادهای آمریکایی نیز جزو سایر اهداف هکرهای چینی بوده است.
این حملات، به سوژه انتخاباتی کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا نیز تبدیل شده است. دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه آمریکا، دراین‌باره می‌گوید: «چنانچه چین بخواهد با آمریکا تبادلات تجاری داشته باشد، باید از سرقت‌های خود دست بردارد و به وظایف خودش عمل کند.»

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.