حملات سایبری هفتگی روی حدود یک سوم شرکتهای اسرائیلی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبریان؛ گزارش جدیدی از آکرونیس (Acronis)، شرکت امنیت سایبری مستقر در سوئیس نشان میدهد که بیش از یک سوم شرکتهای اسرائیلی حداقل هفتهای یک بار شاهد حملات سایبری بودهاند. یافتهها از یک نظرسنجی مستقل از 3600 مدیر فناوری اطلاعات و کارمندان دورکار از شرکتهای کوچک و متوسط در 18 کشور بود.
کاندید ووئست (Candid Wuest)، معاون تحقیقات حفاظت سایبری آکرونیس توضیح داد :
«صنعت جرایم سایبری امسال ثابت کرد که ماشین خوبی با تکیه بر تکنیکهای حمله اثبات شده، مانند فیشینگ، بدافزار، حملات انکار سرویس توزیع شده (DDoS) و موارد دیگر است. عوامل تهدید به طور فزایندهای اهداف خود را گسترش میدهند، در حالیکه سازمانها به دلیل پیچیدگی فزاینده زیرساختهای فناوری اطلاعات عقب ماندهاند. تنها تعداد کمی از شرکتها وقت گذاشتهاند تا پشته فناوری اطلاعات خود را با حفاظت یکپارچه دادهها و امنیت سایبری مدرنسازی کنند. چشمانداز تهدید به رشد خود ادامه خواهد داد و اتوماسیون تنها راه برای امنیت بیشتر، هزینههای کمتر، بهبود کارایی و کاهش خطرات است.»
اراضی اشغالی در منطقه اروپا، خاورمیانه و آفریقا (EMEA) قرار دارد که بیشترین گزارش حملات سایبری در جهان را دارد. رژیم صهیونیستی گزارش داد که 36 درصد از شرکتهای اسرائیلی حملات سایبری هفتگی را تجربه میکنند، که کمی بیشتر از نرخ میانگین 30 درصدی در جهان است. بلغارستان با 55 درصد گزارش حملات سایبری هفتگی از سوی مدیران فناوری اطلاعات در صدر فهرست قرار دارد.
سال گذشته، چالشهای بیسابقهای برای شرکتهای کوچک و متوسط و کارگران دورکار ایجاد شد، زیرا همه دورکار شده بودند، درنتیجه اقدامات امنیتی کاهش یافت و در نهایت نفوذ هکرها به یک شبکه را آسانتر کرد. یک چهارم کارکنان دورکار از معیارهای امنیتی اولیه مانند احراز هویت چند عاملی استفاده نمیکنند و تلاشهای فیشینگ در بالاترین سطح خود (58 درصد) به عنوان شکل اصلی حملات امنیت سایبری گزارش شده است. در سرزمینهای اشغالی، 43 درصد از کارمندان گزارش دادند که هفتهای یک تا 5 اقدام به فیشینگ را تجربه میکنند که بالاترین میزان پس از هلند و سوئیس است.
یکی از راههای کاهش برخی خطرات ناشی از دورکاری، استفاده بیشتر از خدمات نرمافزار به عنوان سرویس (SaaS) و محاسبات ابری (Cloud Computing) برای کمک به استفاده از نرمافزارهای مطمئن است که کارکنان و مشاغل را از حملات مصون نگه میدارد. به گفته کارشناسان، تقاضا برای ابزارهای مدیریتی و نظارت از راه دور ایمنتر در سال جاری از 10 درصد به 35.7 درصد افزایش یافته و تقاضا برای راهحلهای آنتی ویروس با رشد 30 درصدی از 43 درصد در سال گذشته به 73.3 درصد در سال جاری رسیده است.
آکرونیس در سال 2003 در سنگاپور تأسیس و بعداً در سال 2008 در سوئیس ثبت شد. این شرکت امروزه 1700 کارمند در 34 مکان در 19 کشور جهان دارد و راهحلهای امنیت سایبری آن از سوی 5.5 میلیون خانه و 500 هزار شرکت استفاده میشود. گزارش سالانه آمادگی سایبری آکرونیس از ماه سپتامبر تا اکتبر 2021 انجام شد و پاسخ دهندگان به طور مساوی بین کارکنان دورکار و کارمندان تیمهای فناوری اطلاعات شرکت تقسیم شدند. شرکت کنندگان از : رژیم صهیونیستی، استرالیا، بلغارستان، کانادا، فرانسه، آلمان، هند، ایتالیا، ژاپن، هلند، سنگاپور، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، امارات متحده عربی، بریتانیا و ایالات متحده بودند.