about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری مکرر پاکستان به اهداف هندی

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ این سومین کمپین جاسوسی سایبری پاکستانی از اهداف هندی است که طی یک ماه اخیر کشف شده است. هدف این کمپین، جاسوسی از اهداف نظامی و کارکنان ارتش هند عنوان شده است. عملیات C-Major نام عملیات اخیری جاسوسان سایبری پاکستانی است. بر اساس گزارش امنیتی شرکت ترند میکرو، هکرهای پاکستانی، نیروهای نظامی هندی را توسط حملات فیشینگ مورد تهاجم قرار داده و نسبت به تخلیه اطلاعات آن‌ها اقدام کرده‌اند. ترند میکرو در این گزارش تأکید کرده است هکرها از آسیب‌پذیری نرم‌افزار ادوبی ریدر (Adobe Reader) برای حملات فیشینگ خود استفاده کرده‌اند.
همچنین در گزارش ترند میکرو به این نکته نیز اشاره شده که هکرهای مذکور، توانایی انجام عملیات پیچیده سایبری را نداشتند؛ چرا که آن‌ها قادر به مخفی سازی سرورهای عملیاتی خود نبودند. محققان امنیتی اعلام کرده‌اند که توانسته‌اند به منابع کدهای بدافزاری به صورت کامل دست پیدا کنند و شناسه‌های کاربری سرورهای فرماندهی و کنترل گروهی که اقدام به انجام این حمله هکری کرده است نیز تماماً شناسایی شده است.

ترند میکرو یکی دیگر از علل کشف ساده این کمپین هکری را استفاده از زبان برنامه‌نویسی سی شارپ (C#) و ویژوال‌بیسیک عنوان کرده است؛ چرا که این گروه نتوانسته اقدامات امنیتی در برنامه‌نویسی را به خوبی رعایت کند و از طرفی زبان‌های مذکور به راحتی قابلیت ترجمه و دیکامپایل شدن دارند.
درگیری‌های دو کشور هند و پاکستان در فضای سایبری، هر روز ابعاد تازه‌ای پیدا می‌کند و ظاهرا نشانی از آرام‌تر شدن اوضاع در این فضا و بین دو کشور وجود ندارد. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که در میانه این درگیری هند نقش مؤثرتری را ایفا می‌کند، چرا که هند در تلاش است تا خود را به عنوان قطب فناوری اطلاعات قاره کهن معرفی کند و در این راه اقدام به عقد قراردادهای گسترده با کشورهای صاحب‌نام کرده است ولی پاکستان در این میان تقریباً حرف خاصی برای گفتن ندارد و تلاش‌های این کشور، به نظر نمی‌رسد که تأثیر خاصی بر روند رشد هندی‌ها داشته باشد.

 

تازه ترین ها
تأثیر
1403/10/24 - 09:03- جرم سایبری

تأثیر سرقت داده از شرکت اسکولاستیک بر 4.2 میلیون نفر

یک هکر به شبکه ناشر آموزشی مشهور آمریکایی، اسکولاستیک، نفوذ کرده و اطلاعات تماس و آدرس بیش از 4.2 میلیون مشتری را سرقت کرده است.

ایتالیا
1403/10/24 - 08:47- سایرفناوری ها

ایتالیا به دنبال استفاده از استارلینک برای ارتباطات محرمانه دولتی

نخست‌وزیر ایتالیا، جورجیا ملونی، اعلام کرد که این کشور ممکن است از خدمات استارلینک برای ارتباطات ماهواره‌ای رمزنگاری‌شده جهت ارتباط نیروهای نظامی خود در سراسر جهان استفاده کند.

همکاری
1403/10/24 - 08:32- امنیت زیرساخت

همکاری ترند میکرو و اینتل برای مقابله با تهدیدات سایبری

شرکت ترند میکرو از همکاری جدید خود با اینتل خبر داد. این همکاری به‌منظور کمک به مشتریان سازمانی مشترک طراحی شده تا سیستم‌های حیاتی خود را در برابر تهدیدات مخفیانه مانند بدافزارهای بدون فایل و باج‌افزارهای پیشرفته محافظت کنند.