about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری، سلاح موردعلاقه ایران؟!

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مایکل آیسنستات (Michael Eisenstadt)، از محققین موسسه واشنگتن در یادداشتی در مورد توان سایبری جمهوری اسلامی ایران، ضمن وارد کردن اتهامات تکراری به ایران در زمینه سایبری، مدعی شد که سلاح سایبری، سلاح مورد علاقه ایرانی‌ها است و این کشور، از این طریق، به پیشبرد اهداف داخلی و خارجی خود در تمامی زمینه‌ها می‌اندیشد.
وی در این یادداشت مدعی شد که ایران، توان نظامی ضعیفی دارد که با استفاده از آن‌ها، امیدی به مقاومت در برابر کشورهای قوی‌تر ندارد و همین موضوع، سبب شده است تا سلاح سایبری، به ابزاری کامل و کارآمد برای ایران در این میدان تبدیل شود.
در بخشی از این یادداشت آمده است:

«حملات سایبری، ارزان و مبهم است و در اکثر موارد، نسبت دادن آن به شخص یا گروهی خاص، غیرقابل‌تصور است. همچنین تاکنون هیچ نمونه‌ای از این وجود نداشته است که یک حمله سایبری، منجر به بروز یک درگیری نظامی شود.
حملات سایبری به ایران اجازه می‌دهد که به دشمنان جهانی‌اش حمله‌ور شود و تأثیری بر روند پیشبرد اهداف بین‌المللی‌اش بگذارد که با استفاده از میدان فیزیکی، قادر به انجام آن نخواهد بود. برخلاف آمریکا که تسلیحات اتمی بسیاری دارد و قوی‌ترین ارتش جهان نیز محسوب می‌شود، ایران به‌شدت به این موضوع وابسته است که در تنگه هرمز، ویرانی به بار بیاورد. همچنین تقویت گروه‌های تروریستی، یکی دیگر از راهبردهای ایران برای پیشبرد اهدافش در عرصه بین‌المللی است. زرادخانه تسلیحات بالستیک نیز، یکی دیگر از مواردی است که ایران برای پیشبرد سیاست‌هایش به آن‌ها وابسته است.
درهرحال، باید به این موضوع اشاره کرد که ایران نمی‌تواند تنگه هرمز را به‌صورت حقیقی مورد دست‌کاری قرار دهد. گروه‌های تروریستی موردحمایت ایران در منطقه، توسط قدرت‌های جهانی ضعیف شده‌اند و درصورتی‌که ایران از ذخیره موشک‌های بالستیک خودش بهره‌برداری نماید، قطعاً با واکنش سخت جامعه جهانی روبرو می‌شود. همین موضوعات سبب شده است تا تقریباً، دست ایران در این زمینه‌ها بسته باشد.
با این اوصاف، حملات سایبری، تنها ابزاری خواهد بود که ایران می‌تواند برای بازدارندگی از آن استفاده نماید و آمریکا نیز تاکنون از برخورد با ایران در این زمینه بازمانده است. آمریکا در این زمینه با حملاتی نیز که از جانب کشورهای دیگری نظیر روسیه، چین یا کره شمالی به سمت این کشور روانه می‌شود روبرو است و آمریکا در این مورد، با یک شکاف ساختاری بسیار عمیق مواجه است، شکافی که مسئولان این کشور، باید راهکار مناسبی برای برون‌رفت از این میدان پیدا کنند.»


البته نسبت دادن استفاده از حملات سایبری به ایران برای پیشبرد سیاست‌های بین‌المللی، تنها اتهام واردشده به ایران نیست و پیش‌تر، ایران متهم شده بود که از حملات سایبری، برای تحت‌فشار قرار دادن مخالفان خودش استفاده می‌کند و این روند را از انتخابات سال 2009 به بعد، به طرز فزاینده‌ای تشدید کرده است.

 

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/06/23 - 09:27- آمریکا

پیشنهاد حمله آمریکا به مراکز هوش مصنوعی چین

یک مقام سابق امنیت ملی آمریکا پیشنهاد کرده است واشنگتن برای مقابله با احتمال دستیابی چین به هوش مصنوعی عمومی پیش از آمریکا، علاوه بر حملات سایبری، گزینه حمله فیزیکی به مراکز داده چین را نیز بررسی کند.

رشد
1405/06/23 - 09:21- امنیت زیرساخت

رشد بیمه سایبری در سنگاپور با کاهش هزینه پوشش

بازار بیمه سایبری در سنگاپور در حال گسترش است و همزمان با افزایش تقاضا، هزینه بیمه‌نامه‌ها نیز کاهش یافته است.

آزادی
1405/06/23 - 09:15- جنگ سایبری

آزادی آب‌ها و فضای مجازی در محاصره قدرت‌ها

نظم جهانی طی دهه‌های گذشته تا حد زیادی بر آزادی جابه‌جایی کالا، اطلاعات و انسان‌ها در چهار حوزه مشترک یعنی دریاها، آسمان، فضا و فضای سایبری استوار بوده است.