about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

حملات سایبری، سلاح موردعلاقه ایران؟!

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ مایکل آیسنستات (Michael Eisenstadt)، از محققین موسسه واشنگتن در یادداشتی در مورد توان سایبری جمهوری اسلامی ایران، ضمن وارد کردن اتهامات تکراری به ایران در زمینه سایبری، مدعی شد که سلاح سایبری، سلاح مورد علاقه ایرانی‌ها است و این کشور، از این طریق، به پیشبرد اهداف داخلی و خارجی خود در تمامی زمینه‌ها می‌اندیشد.
وی در این یادداشت مدعی شد که ایران، توان نظامی ضعیفی دارد که با استفاده از آن‌ها، امیدی به مقاومت در برابر کشورهای قوی‌تر ندارد و همین موضوع، سبب شده است تا سلاح سایبری، به ابزاری کامل و کارآمد برای ایران در این میدان تبدیل شود.
در بخشی از این یادداشت آمده است:

«حملات سایبری، ارزان و مبهم است و در اکثر موارد، نسبت دادن آن به شخص یا گروهی خاص، غیرقابل‌تصور است. همچنین تاکنون هیچ نمونه‌ای از این وجود نداشته است که یک حمله سایبری، منجر به بروز یک درگیری نظامی شود.
حملات سایبری به ایران اجازه می‌دهد که به دشمنان جهانی‌اش حمله‌ور شود و تأثیری بر روند پیشبرد اهداف بین‌المللی‌اش بگذارد که با استفاده از میدان فیزیکی، قادر به انجام آن نخواهد بود. برخلاف آمریکا که تسلیحات اتمی بسیاری دارد و قوی‌ترین ارتش جهان نیز محسوب می‌شود، ایران به‌شدت به این موضوع وابسته است که در تنگه هرمز، ویرانی به بار بیاورد. همچنین تقویت گروه‌های تروریستی، یکی دیگر از راهبردهای ایران برای پیشبرد اهدافش در عرصه بین‌المللی است. زرادخانه تسلیحات بالستیک نیز، یکی دیگر از مواردی است که ایران برای پیشبرد سیاست‌هایش به آن‌ها وابسته است.
درهرحال، باید به این موضوع اشاره کرد که ایران نمی‌تواند تنگه هرمز را به‌صورت حقیقی مورد دست‌کاری قرار دهد. گروه‌های تروریستی موردحمایت ایران در منطقه، توسط قدرت‌های جهانی ضعیف شده‌اند و درصورتی‌که ایران از ذخیره موشک‌های بالستیک خودش بهره‌برداری نماید، قطعاً با واکنش سخت جامعه جهانی روبرو می‌شود. همین موضوعات سبب شده است تا تقریباً، دست ایران در این زمینه‌ها بسته باشد.
با این اوصاف، حملات سایبری، تنها ابزاری خواهد بود که ایران می‌تواند برای بازدارندگی از آن استفاده نماید و آمریکا نیز تاکنون از برخورد با ایران در این زمینه بازمانده است. آمریکا در این زمینه با حملاتی نیز که از جانب کشورهای دیگری نظیر روسیه، چین یا کره شمالی به سمت این کشور روانه می‌شود روبرو است و آمریکا در این مورد، با یک شکاف ساختاری بسیار عمیق مواجه است، شکافی که مسئولان این کشور، باید راهکار مناسبی برای برون‌رفت از این میدان پیدا کنند.»


البته نسبت دادن استفاده از حملات سایبری به ایران برای پیشبرد سیاست‌های بین‌المللی، تنها اتهام واردشده به ایران نیست و پیش‌تر، ایران متهم شده بود که از حملات سایبری، برای تحت‌فشار قرار دادن مخالفان خودش استفاده می‌کند و این روند را از انتخابات سال 2009 به بعد، به طرز فزاینده‌ای تشدید کرده است.

 

تازه ترین ها
برنامه
1403/10/24 - 21:25- آسیا

برنامه دولت چین برای نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین

دولت چین برای نظارت بر پلتفرم‌های آنلاین و تجارت الکترونیک برنامه‌ریزی می‌کند.

درخواست
1403/10/24 - 19:24- هوش مصنوعي

درخواست شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده

شرکت اوپن اِی آی از ایالات متحده می‌خواهد که بودجه هوش مصنوعی را در اولویت قرار دهد.

تشدید
1403/10/24 - 18:28- آسیا

تشدید تمرکز شرکت‌های استرالیایی بر بیمه سایبری

به گفته کارشناسان، شرکت‌های بیشتری در استرالیا نسبت به قبل به دنبال بیمه سایبری هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.