about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

حملات جدید سایبری به مراکز دولتی کانادا

این هکرهای ناشناس در اعتراض به قانون سایبری جدید تصویب‌شده توسط دولت این کشور، وب‌سایت اتحادیه پلیس مونترال کانادا را هک کردند. این هکرها ادعا می‌کنند که این قانون نقض حریم خصوصی افراد به‌حساب می‌آید. این حمله از نوع تغییر ظاهر وب‌سایت بود. همچنین این گروه ناشناس هکری، به وب‌سایت رسمی سامانه حمل‌ونقل هوشمند کانادا نفوذ کرده و اطلاعات شخصی بسیاری از مسئولین دولتی این کشور را به سرقت بردند.
در حادثه هک کردن وب‌سایت رسمی اتحادیه پلیس مونترال، هکرها پس از حمله و تغییر ظاهر وب‌سایت پیامی را در اعتراض به دولت کانادا منتشر کردند؛ پیامی که در آن به دولت در مورد قانون جدید آن اعتراض کرده‌اند؛ قانونی که به عقیده آنها به سازمان امنیت اطلاعات (CSIS) این کشور اجازه می‌دهد تا بدون اجازه به حریم سایبری خصوصی هر کاربری، در هرزمانی، به اسم مبارزه با تروریسم نفوذ کنند. از سوی دیگر دولت کانادا ادعا می‌کند که این قانون جدید در راستای مبارزه با تروریسم است؛ قانونی که امکان بازرسی بدون اجازه حریم خصوصی کاربران اینترنتی به CSIS را می‌دهد. درواقع این قانون CSIS را به سازمان امنیت ملی (NSA) کانادا مبدل می‌کند.
همچنین این قانون به موسسه‌های دولتی اجازه می‌دهد تا اطلاعات حساسی مانند اطلاعات مالیاتی را با یکدیگر تبادل کنند و به مأموران اطلاعاتی اجازه می‌دهد تا سامانه‌های رایانه‌ای فردی که به او مشکوک هستند را با بدافزار آلوده کنند.

 

 

تصویر هک شده وب‌سایت را در زیرمی بینید:

 

 

پس از حمله هکری اخیرِ یک گروه ناشناس در روز 18 ژوئن به وب‌سایت‌های دولتی کانادا و از کار انداختن آنها، این حمله دومین حمله در ماه ژوئن به مراکز دولتی کانادا است. در زمان انتشار این خبر، وب‌سایت اتحادیه پلیس آمریکا تعمیر شده است.

 

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.